Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Nuotr. Sputnik – Scanpix

Eurolygos čempionu tapęs italas Danielis Hackettas atskleidė, kad dar prieš kelis metus nebuvo aišku, ar jis galės tęsti krepšininko karjerą.

2016 metais gindamas Pirėjo „Olympiakos“ garbę jis patyrė pakinklinės sausgyslės traumą, dėl kurios krepšininkui buvo atlikta operacija, o sezonas pasibaigė dar gruodžio mėnesį.

„Tuomet buvau palūžęs. Medikai nežinojo, ar aš dar galėsiu žaisti krepšinį. Tuomet supratau „Olympiakos“ sprendimą su manimi nepratęsti sutarties“, – tinklalapiui „Eurohoops.net“ sakė gynėjas.

„Tai buvo tokia sudėtinga trauma, kad nebežinojau, ar sugrįšiu. Tuomet man didžiulę galimybę suteikė Bambergo „Brose“. Dėkoju treneriui Andrea Trinchieri ir visam personalui. Tuomet, po gero sezono, ačiū Dievui, mane pasikvietė Maskvos CSKA. O dabar mes esame Europos čempionai. Tai neįtikėtinas jausmas“, – pridėjo gynėjas.

31-erių metų 199 cm ūgio gynėjas šį sezoną Eurolygoje per 17 minučių vidutiniškai pelnė po 6 taškus, atkovojo po 1,8 kamuolio ir atliko po 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Finalo dvikovoje su Stambulo „Anadolu Efes“ jis pelnė 7 taškus, pridėjo 3 atkovotus kamuolius ir 5 rezultatyvius perdavimus.

Komentarai:
Nori surasti mergina per vieną naktį? Sveiki atvykę į >>> www.Sexcoss.Com
2019-05-24
-4
Atsakyti
Tuomet
Danielis Tuomet Hackettas 😀
2019-05-23
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

41%
8,8
Pataiko: 8,8
Taiklumas: 40,7%
Vieta lygoje: 7
Geriausias pasiekimas: 15
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Sergio Rodriguez