Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Los Andželo „Clippers“ klubui sezonas Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) jau baigėsi prieš kurį laiką, tačiau tai komandos nuo solidžios baudos nesustabdė.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
115,1
Pelno taškų: 115,1
Taiklumas: 47,0%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 143
Blogiausias pasiekimas: 86
Daugiausia pelno: Tobias Harris

Vyriausiasis klubo treneris Docas Riversas visai neseniai apibūdino Toronto „Raptors“ lyderį Kawhi Leonardą kaip krepšininką, kuris yra labiausiai prilygstantis legendiniam Michaelui Jordanui. Už tai „Clippers“ susilaukė 50 tūkst. JAV dolerių baudos.

„Jis yra arčiausiai Jordano. Yra begalė gerų žaidėjų. LeBronas, Durantas – jie fenomenalūs, tačiau jie neprimena Jordano. Leonardas gali žaisti nugara, pasižymi gera gynyba ir jis meta tritaškius“, – apie Leonardą pasisakė Riversas.

Leonardas po šio sezono taps laisvuoju agentu, o lygos taisyklės su būsimais ir esamais laisvaisiais agentais draudžia derėtis dėl būsimo kontrakto, juos girti ar viešai apie juos kalbėti iki liepos 1-osios dienos.

Įspūdingą sezoną žaidžiantis Leonardas šį sezoną vidutiniškai renka po 27,6 tašk, atkovoja po 7,7 kamuolio ir atlieka po 3,5 rezultatyvaus. Būtent „Clippers“ yra laikomi favoritais prisivilioti puolėją.

Komentarai:
Issimiegojot?
jus debilai, man 2rnelui paaiskinkite:

1. kodel buvo bauda?

2. kodel treneris negali pasakyti neizeidziancios nuomones???
2019-06-01
-6
Atsakyti
Nori surasti mergina per vieną naktį? Sveiki atvykę į >>> www.Sexcoss.Com
2019-06-01
+2
Atsakyti
pala
Uz ka jam bauda?
2019-05-31
-1
Atsakyti
M
Cyrkai nx :DDD
2019-05-31
+14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Kawhi Leonard

Kawhi  Leonard
Komanda: Toronto Raptors
Pozicija: SF, SG
Amžius: 27
Ūgis: 201 cm
Svoris: 102 kg
Gimimo vieta: Riversaidas, JAV