Filipinuose į incidentą pateko NBA žaidėjas ir buvęs Donato Motiejūno komandos draugas Hjustono „Rockets“ klube Terrence’as Jonesas, dabar ginantis „TNT KaTropa“ ekipos garbę.

Rungtynėse amerikietis iš pradžių parkrito ant parketo, o atsistodamas jį pastūmusiam varžovui Calvinui Abueva trenkė į tarpkojį ir pastarąjį išvertė iš kojų.

„Phoenix Pulse“ žaidėjas Abueva kurį laiką ant parketo vartėsi iš skausmo, kol galiausiai galėjo pratęsti rungtynes. Teisėjai šioje situacijoje nieko neleistino nepastebėjo.

Abueva neužtruko už šį epizodą atsilyginti Jonesui. Jau kitoje atakoje Jonesas nubėgo gaudyti kamuolį į aikštės kraštą, o jį pavijęs Abueva oponentui stipriai trenkė į kaklą bei smakro sritį.

Jonesas krito ant parketo, o teisėjai šįkart Abuevai nedelsiant skyrė nesportinę pražangą. Jonesas puolė varžovą, tačiau jiems susidurti neleido komandos draugai ir teisėjai

Galiausiai Abueva buvo išvarytas iš aikštės.

Jonesas šį sezoną NBA sužaidė dvejas rungtynes.

Komentarai:
Aras
Kalciausiai vienareiksmiskai teisejai jog nesusvilpe baudos, po to nepastebejo smugio i kiausinius... o tam veliau nervai neislaike nes paprovokavo dar susokdamas....
2019-06-04
-3
Atsakyti
Anonimas
vel filipinai provokuoja kaip tada australus isprovokavo
2019-06-04
+3
Atsakyti
R
As suprantu , kas zvaigzdunas asilas , bet ciurka tai konkretus kausas. Pries tai nustume , gavo per pautus , o po to vos neuzlenke. Toks smugis i tracheja gali but mirtinas.
2019-06-04
+7
Atsakyti
...
siaip tai pats filipinskas pradejo
2019-06-04
+2
Atsakyti
Antanas
ten daug ped.iku
2019-06-04
-10
Atsakyti
Respect filipiniečiui. Nuleido ant žemės žvaigždūną.
2019-06-04
+8
Atsakyti
lol
laukiniai
2019-06-04
-5
Atsakyti
ekspertas
kai nusiriti iki filipinu lygos - reiskia gyvenime darei kazka ne taip
2019-06-04
+25
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.