Žiūrovus vilios aukšto lygio krepšinis ir prizai

2008-02-04 12:14
Jonas Miklovas, „BasketNews.lt“ koresp.

Antrą sezoną gyvuojanti Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurė šią savaitę pasiekia finišo tiesiąją. Vasario 5-6 dienomis „Šiaulių arenoje“ keturios stipriausios šalies krepšinio komandos susikaus finalo ketverto varžybose.

Vietas pusfinaliuose iš anksto turėjo pernykščiai finalininkai – Kauno „Žalgiris“ ir Vilniaus „Lietuvos rytas“, o Šiaulių „Šiauliai“ ir Klaipėdos „Neptūnas“ į finalinį ketvertą pateko įveikę po du varžovus atkrintamosiose varžybose.

Iš viso šiemet LKF taurės varžybose dalyvavo per 80 komandų.

„Labai džiugina toks skaičius, galime sakyti, kad pasiekėme užsibrėžtą tikslą, – tinklalapiui „Basketnews.lt“ sakė LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas. – Kitąmet sieksime, kad mūsų taurėje dalyvauti virš 100 komandų ir tai taptų pats populiariausias ir masiškiausias turnyras Lietuvoje. Siekiant tai įgyvendinti, LKF taurės turnyras bus pradėtas anksčiau“.

[image=8341 right Žiūrovai per LKF taurės finalinį ketvertą galės laimėti rinktinės marškinėlius su krepšininkų autografais]Pernai debiutavęs Klaipėdoje, šiemet finalinio ketverto renginys persikelia į Šiaulius. Šio miesto klubas sekmadienį tapo paskutiniuoju finalinio ketverto dalyviu, todėl tikimasi, kad „Šiaulių arenoje“ laisvų vietų nebeliks.

Žiūrovus į renginį vilios ne tik aukščiausio lygio krepšinis, bet ir LKF žadami prizai. Per kiekvieną pertraukėlę krepšinio gerbėjai galės laimėti įvairiausių prizų – jų paruošta apie 30. Viso turnyro metu žiūrovus linksmins net trys merginų šokėjų komandos: Kauno „Žalgirio", Vilniaus „Lietuvos ryto" ir „Šiaulių" šokėjos.

„Žiūrovai galės laimėti 4 savaitgalius su „Toyota“, taip pat unikalius prizus – Lietuvos rinktinės marškinėlius su krepšininkų parašais, originalius Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kalendorius, programėles. Tokių dalykų neįmanoma niekur įsigyti, tai labai vertingi kolekciniai prizai“, – sakė Balčiūnas.

Vasario 5-ąją, antradienį, pirmajame pusfinalyje 18.30 val. nugalėtojo titulą ginantis Kauno „Žalgiris“ susitiks su Klaipėdos „Neptūnu“, o 21 val. Šiaulių „Šiauliai“ kausis su Vilniaus „Lietuvos rytą“.

Trečiadienį 18.30 val. – rungtynės dėl trečiosios vietos, o 21 val. – didysis finalas.

Bilietai į finalo ketverto varžybas kainuoja nuo 15 litų. Parduodami dieniniai bilietai – tai reiškia, kad su vienu bilietu bus galima pamatyti abejas tą dieną vyksiančias rungtynes.

Komentarai:
Anonimas
zalgiris valdo
2008-02-05
Atsakyti
as eisiu i pusfinaly. o jei siauliai pateks i finala tai ir i ji nusipirksiu bilietus:)
2008-02-05
+2
Atsakyti
Anonimas
Šiaulių „Šiauliai“ kausis su Vilniaus „Lietuvos rytą“ - pataisykit linksnį. Šitas pusfinalis tikrai turėtų būti vertas dėmėsio.. Gaila, kad nerodys
2008-02-04
+2
Atsakyti
Turiu bilietus i finala ,valio ;]
2008-02-04
-2
Atsakyti
antradienio nerodys niekas. turbūt galvoja, kad ir taip viskas aišku.
2008-02-04
-4
Atsakyti
jane
Treciadieni finalo rungtynes atrodo transliuos LTV: per LTV2 del 3-4 vietos ir LTV1 del 1-2 vietos. O ar kas nors zinot, ar rodys antradienio rungtynes? Nejaugi jos nevertos demesio, kad neitrauktos i LTV programa?
2008-02-04
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.