Nuotr.: Crvena zvezda mts
Nuotr. Crvena zvezda mts

Serbijos lyga pripažino teisėjų klaidą ketvirtosiose finalo serijos rungtynėse tarp Belgrado „Partizan“ ir „Crvena Zvezda“ klubų, kuri lėmė pastarųjų pergalę ir čempionų titulą.

Minėtame mače „Crvena Zvezda“ paskutinę sekundę 76:75 įveikė šeimininkus po to, kai Billy Baronas pelnė taškus iš po krepšio.

Vis dėlto amerikiečio taškai neturėjo būti įskaityti, nes prieš tai Baronas sužingsniavo, pripažino Serbijos lygos vadovai.

Nors lyga ir pripažino arbitrų klaidą, „Partizan“ skundas dėl rungtynių rezultato anuliavimo buvo atmestas.

„Žingsnių nefiksavimas paskutinėje atakoje paveikė rezultatą. Teisėjavimas iki šio momento buvo geras 39 minutes ir 59 sekundes“, – rašoma Serbijos lygos pranešime.

Pranešime paminėtas FIBA reglamentas, pagal kurį teisėjų klaida negali buti priežastimi anuliuojant rezultatą.

Už šią klaidą visi trys dvikovos arbitrai buvo nubausti trijų mačų diskvalifikacija, kuri persikels į 2019-2020 metų sezoną.

„Crvena Zvezda“ Serbijos čempionato finalo seriją laimėjo 3-1.


Rodyti komentarus
Atrinkti (0) Visi (2)
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
Atsakyti
Rytas grybai
"isauginti" ryto zaidejai negali laimet saziningai..
2019-06-19
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Vardas:      
  Liko simbolių:     Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.