Nuotr.: FIBA.com
Nuotr. FIBA.com

Vienas geriausių Europos įžaidėjų Milošas Teodosičius mano, kad per vėlai savo karjeroje išvyko rungtyniauti į NBA.

Milos Teodosic

Milos  Teodosic
Komanda: Los Angeles Clippers
Pozicija: PG
Amžius: 32
Ūgis: 195 cm
Svoris: 87 kg
Gimimo vieta: Serbija

196 cm ūgio serbas į stipriausią pasaulio lygą išvyko prieš dvejus metus, kuomet jam buvo 30 metų. Jis du sezonus priklausė Los Andželo „Clippers“ ekipai.

„Manau, kad tai yra individualu. Galvoju, jog į NBA išvykau per vėlai. Metai, kuomet į NBA išvyko Bogdanas Bogdanovičius, yra idealūs – 24-25 metų tu jau turi pasiekimų Europoje, į NBA atvyksti pasitikėdamas savimi, o tai yra labai svarbu. Toks amžius vykti į NBA yra idealus“, – tinklalapiui „RTS’s Slobodan Sarenac“ teigė krepšininkas.

Panašaus amžiaus į NBA žengė ir Arvydas Sabonis. Legendinis Lietuvos krepšininkas pirmąsias NBA rungtynes sužaidė būdamas 31-erių metų. Lietuvis NBA vidutiniškai pelnė po 12 taškų, atkovojo po 7,3 kamuolio ir atliko po 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

Eurolygos čempionas Teodosičius pasisakė, kad nenorėjo savo karjeros baigti nepabandžius žaisti NBA. Šiose pirmenybėse serbas rinko po 8 taškus ir 4 rezultatyvius perdavimus.

„Nenorėjau baigti karjeros ir vėliau gailėtis, kad nenuvykau į NBA ir nepamačiau, kaip ten viskas atrodo. Tai, kaip viskas funkcionuoja, kaip jie dirba ir žaidžia krepšinį. Krepšinis NBA yra visiškai kitoks nei Europoje. Gavau puikios patirties“, – džiaugėsi Teodosičius.

Serbijos rinktinės narys nežaidė nuo gruodžio mėnesio vidurio, kadangi nusprendė sau skirti poilsio. Teodosičius karjerą pratęs Europoje.

Komentarai:
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
+2
Atsakyti
Anonimas
Gerai jis zaide kai atvaziavo tokius perdavimus dalijo,kad juodziai buvo isizioje,siaip geriausiai NBA isitvirtina balltieji centrai,maziukams be galo sunku,nes juodukai maziukai ir staigesni,atletiskesni,greitesniu koju
2019-06-20
-4
Atsakyti
no shit
per velai? negali buti... nieks nebutu pagalvojes. vykti i nba yra geriausia kai tave pasaukia birzoj ir numato vaidmeni rotacijoje, o ne tada kai esi senas sukrioses, nebepabegantis, silpnas, gaurais apzeles, niekam neidomus veteranas. ka jis gal po akmeniu europoj gyvendavo?
2019-06-20
-4
Atsakyti
Nežinai kur rasti moterį, vieną naktį? Užeik į >>> www.Sexcoss.Com
2019-06-20
-4
Atsakyti
Antanas
tualetus valyt ir kojines plaut nba amziaus limito nera. juo labiau kai jis turi tokia akivaizdzia psic.hine negalia
2019-06-19
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Milos Teodosic

Milos  Teodosic
Milos  Teodosic
MIN: 10
PTS: 3.2 (44.68%)
REB: 1
AS: 2.07
ST: 0.2
BS: 0.07
TO: 1.4
GM: 15