Nuotr.: PA Pictures – Scanpix
Nuotr. PA Pictures – Scanpix

Vis didesnį susidomėjimą Los Andželo „Lakers“ komanda rodantis Kawhi Leonardas išreiškė norą apie šio klubo virtuvę pasikalbėti su ekipos legenda Magicu Johnsonu, praneša ESPN.

Kawhi Leonard

Kawhi  Leonard
Kawhi  Leonard
MIN: 35.47
PTS: 27.71 (59.9%)
REB: 7.82
AS: 3.49
ST: 1.74
BS: 0.5
TO: 2.33
GM: 84

Artimiausiu metu „Lakers“ vadovams laiką skirsiantis Leonardas teigė, jog susitikime norėtų matyti tik savininkę Jeanie Buss ir Johnsoną, kuris iki balandžio mėnesio ėjo prezidento krepšinio operacijoms pareigas.

Visgi toks noras kertasi su NBA reglamentu, kuris draudžia Johnsonui dalyvauti derybiniuose pokalbiuose su laisvaisiais agentais.

Pats „Lakers“ klubas Johnsono pagalbos neprašė, bet komandos legenda yra pasiruošęs padėti savo ekipai visais įmanomais būdais.

Anot šaltinių, Los Andželo komanda konkrečiai dėl šio atvejo buvo informuota apie suvaržytą Johnsono laisvę oficialiai vilioti žaidėjus, dėl to „Lakers“ ir nesiėmė jokių oficialių ėjimų skatinant jį prisijungti prie šio proceso.

Tačiau ne paslaptis, jog „Lakers“ reguliariai konsultuojasi su Johnsonu, nors šis ir oficialiai nebeužima jokių pareigų Kalifornijos klube.

Iš Los Andželo ekipos vadovybės pasitraukęs buvęs krepšininkas ypatingai nori padėti šiam klubui vien dėl to, jog pasikviesdamas LeBronas Jamesą pažadėjo kartu suburti čempioniško kalibro komandą.

„Jis pasirašė kontraktą su „Lakers“ žinodamas, jog aš ten esu ir mes turėjome planą, – kalbėjo balandžio 9-ąją iš Los Andželo ekipos pasitraukęs Johnsonas. – LeBronas žinojo, jog aš buvau tarsi didysis brolis bei galėjo su manim kalbėti apie viską. Žinoma, jis vis dar tebegali.“

Jamesas taip pat išreiškė poziciją dėl galimo dalyvavimo „Lakers“ susitikimuose su Leonardu, jeigu komanda galvoja, kad tai būtų naudinga. Johnsono teigimu, susidomėjimas tarp LeBrono ir Leonardo yra abipusis.

Anthony Davisas, kurio mainai oficialiai dar nėra įvykę, šiame procese gali veikti tik atstovaudamas savo interesams, jokiais būdais neveikdamas kaip „Lakers“ narys.

Leonardas nuo kitos savaitės Los Andžele ketina priimti kelių NBA klubų atstovus, tačiau paskutinįjį žodį jis suteiks Toronto „Raptors“ ekipai, su kuria šį sezoną nuskynė NBA čempionų titulą.

 

Komentarai:
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
+9
Atsakyti
Beveik
Garantas, jog Raptora liks, nes kam paskutinta susitikima duoda zaidejai dazniausiai ta kluba ir pasirenka.
2019-06-29
-3
Atsakyti
NBA PARODIJA
Nū čia tai santa barbara
2019-06-29
+7
Atsakyti
lol
Kazkokia MUILO OPERA! :D
2019-06-29
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
32,2
Pataiko: 32,2
Taiklumas: 54,2%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 42
Blogiausias pasiekimas: 17
Daugiausia pataiko: LeBron James