Prekevičius: „Marijonas – nesustabdomas“

2008-02-05 23:37
Domas Lukauskas, „BasketNews.lt“ koresp.

16 taškų rungtynėse prieš Vilniaus „Lietuvos rytą“ pelnęs „Šiaulių“ gynėjas Marius Prekevičius tikino, kad trečiadienį mažajame finale „Šiauliai“ kovos tik dėl pergalės.

– Kokios pagrindinės pralaimėjimo priežastys?, – po antrojo pusfinalio rungtynių „BasketNews.lt“ žurnalistas paklausė Prekevičiaus.
– Viskas ėjosi gerai. Gerai ir gynėmės, ir pataikėme. Pačioje pabaigoje tik truputėlį sustojome. Norint laimėti prieš Vilniaus „Lietuvos rytą“ reikia žaisti gerai visas rungtynes, kadangi Vilniaus komanda yra savo Eurolygos grupės nugalėtoja. Mes labai stengėmės, labai norėjome laimėti, tačiau nepavyko.

– Ketvirtajame kėlinyje esant kelių taškų „Lietuvos ryto“ persvarai, jūs lyg sustojoje. Kas nutiko?
– Gal mūsų komandoje trūksta žaidėjų, kurie būtų daug žaidę, labiau patyrę, o „Lietuvos ryto“ komandoje tokie krepšininkai yra visi. Būtent tie patyrę žaidėjai pabaigoje sužaidė geriau už mus.

– Kodėl nepavyko po krepšiais sulaikyti Marijono Petravičiaus?
– Marijonas šiemet demonstruoja puikią sportinę formą. Kiek teko stebėti rungtynių, tai jo nesustabdo praktiškai visos komandos. Mes šiandien stengėmės iš visų jėgų jį sustabdyti, bet kaip bebūtų gaila to padaryti nepavyko.

Komentarai:
zabas
su visa didziausia pagarba Siauliams ir Prekeviciui: Petravicius nesustabdomas? Kuomet kalbam apie Siaulius - tuomet taip. Siauliai siais metais kuomet tik susiduria su komanda, kurioje zaidzia galingas centras - taip ir nesusitvarko su priekiu visiskai... na puolime Masiulis viena kita karta palauzti ant jegos gali, bet gynyboj oi sunku jam, oi sunku. Kuzminskui gynyboj atidirbti pries toki zaideja - be sansu, Sauliukas visiskai skystas, o puolime issauna laaaaabai jau retai. Kuzminskas apskritai daugiau PF nei C, bet is jo ir tas PF nekoks ;) Pridekim tai, kad lrytas puikiai isnaudoja tokias situacijas - vat tau ir nesustabdomas.

Paziurejau idomumo delei sio sezono LKL'o statistika Kuzminsko ir Masiulio. Pries kitas komandas - nu dar dar. O paemus pries Zalgiri ir Ryta - graudu...
2008-02-06
+3
Atsakyti
LR_Ruokis
beja siauliam respect
2008-02-06
-2
Atsakyti
LR_Ruokis
tj va pats sakai kad rytas geri kad komandini krepsini zaidzia tj reiskia kad visa komanda mldc o ne kaip Z zaidzia 1 on 1 pvz braunas ar koks kolinsas....bet petravicius nepastebei daug kamoliu nusiem is tokiu situaciju is kur net nepagalvotum kad gali nusiimt...
2008-02-06
+4
Atsakyti
qynteel,

rytas bent toki turi, o zalgirio centras netgi gaves kamuoli po derinuko is po krepsio imesti nesugeba.
2008-02-06
Atsakyti
QynTeeL
Marijonas- nesustabdomas :D :D :D :D Nejuokaukit, kiek tasku jis 1 vs 1 zaisdamas pelno ??? Ka...?? Jo visi taskai po derinuku, kai lieka tik mest i krepsi. Taip, kad cia komandos daugiau nuopelnos, o ne jo, nes jai butu tikras,geras Centras, kamuoliu atsokusiu bent pasirinktu, o dabar eurolygoj po 6 vos pasiema, kai komandoj yra vienintelis tikras centras (be anisimovo, kuris negauna zaist)....
2008-02-06
+4
Atsakyti
nera jis nesustabdomas cibona ji sulaike dar kelios komandos kurios turi nebloga priekine linija buvo sustabdziusios petraviciu
2008-02-06
+4
Atsakyti
As!
Zalgiris laimes...
2008-02-06
-5
Atsakyti
[ZET
paziuresim kaip "iskrusit"..mazvaikiu tiek Ryto fanu tarpe, kad graudu ziuret... :) Siauliai gerai pasisparde :) sian vakare geros varzybos laukia :)
2008-02-06
-1
Atsakyti
rytas
siandien iskrusim kauno Z.K.
2008-02-06
+5
Atsakyti
www.eurolyga.tk
geras ;D
2008-02-06
-10
Atsakyti
Morzikei:Jis tikrai pavilks kojas ir dar pridarys bedu rytui
2008-02-06
+13
Atsakyti
jooo
chebra, nu a jus negalit be pasiepimu komentuot... ineskit biski kulturos i komentavimus....
2008-02-06
-6
Atsakyti
ziurek, kad Lamavykas isvis kojas pavilktu
2008-02-06
+11
Atsakyti
ne_kaimas: Ziurek kad tas tavo vadinamas Lamavykas neuzdetu pora bloku Petraviciui
2008-02-06
-9
Atsakyti
ne_kaimas
marijonas - nesustabdomasis :) laikykis Lamavykai (eurelka) :)
2008-02-06
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.