Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Lietuvos jaunių (U18) merginų rinktinė baigė pirmąjį Europos čempionato etapą. Paskutinėse D grupės rungtynėse Vytauto Pliaugos auklėtinės 69:73 (17:20, 12:17, 29:15, 11:21) pralaimėjo Latvijos rinktinei.

Pirmose turnyro rungtynėse lietuvės 69:54 nugalėjo Lenkijos rinktinę ir 67:69 turėjo pripažinti aikštelės šeimininkių pranašumą.

Lietuvės prasčiau pradėjo rungtynes ir po pirmos dalies turėjo 12 taškų deficitą, bet galingai sužaistas trečiasis kėlinys padėjo ne tik panaikinti skirtumą bet ir išsiveržti į priekį (58:52).

Paskutinį ketvirtį spurtu 7:2 pradėjusios latvės vėl išsiveržė į priekį (60:61), o per likusį laiką vykusi kova taškas į tašką sėkmingiau baigėsi latvėms: Urtė Čižauskaitė prametė iš toli, o kitoje aikštelės pusėje lietuvės užsidirbo abejotiną nesportinę pražangą ir varžovės įtvirtino pergalę.

Lietuva: Brigita Sinickaitė 20, Simona Visockaitė 18, Urtė Čižauskaitė 9.

Latvija: Laura Meldere 30, Jete Nulle 16, Ketija Vihmane ir Eva Indrike po 10.

Komentarai:
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
-27
Atsakyti
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
+3
Atsakyti
Sabtaj
As tai chujeju nuo Pliaugos jis ten sokineja kaip asilas daugiau nieko, nieko beviltiskesnio paskirti negalima buvo.. Juolabiau dirba su dubleriais vaikinais su merhinom nieko bendro... Nzn kur mes ritames ir uz kiek galima nusipirkti rinktines kede?
2019-07-08
-6
Atsakyti
to Na
totaliai nusisnekejai. Dar pries geras 10 dienu latvems buvo pralaimeta bemaz 30 tsk, o bet kokiuose turnyruose pralaimima beviltiskai. Kad klaidu yra , tai faktas ir jos drasko akis, bet kad tai rodiklis, jog vis dar vaziuoja merginu krepsinis zemyn, tai tik parodo visiska neismanyma. Nebent pats 15 metu miegojai.
2019-07-08
+8
Atsakyti
Na
po pergalės prieš lenkes dar buvo kažkokių vilčių,kad moterų krepšinis Lietuvoje atsigauna,bet pažiūrėjus pastarasias dvejas rungtynes matosi,kad stabiliai važiuojam žemyn.Visiškai nenoriu kaltinti merginų-kaip jas išmokino,taip jos lošia.Negi sporto mokyklose nemokina elementarių dalykų,kaip išsimetant kamuolį atsidengti ir įveikti spaudimą,kaip po krepšiu atitverti priešininką,kaip pastatyti elementarę užtvarą? Pasekmė- milijonas klaidų ir dovanojami priešinikui pigūs taškai.Tas pačias klaidas darė ir 18-mečių rinktinė.Na jeigu dar ir 20-mečiai panašiai žais,tai galima teigti,kad mūsų krepšinį ėda kažkelintos stadijos "vėžys".
2019-07-08
-16
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.