Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Praėjusį mėnesį NBA naujokų biržoje savo vardą išgirdęs Deividas Sirvydis šiuo metu rungtyniauja Las Vegaso Vasaros lygoje, kur vilki juo patikėjusios Detroito „Pistons“ komandos marškinėlius. 37-tuoju šaukimu pakviestas 19-metis pasireikšti daug negauna, tačiau, pasak „Pistons“ trenerių ir vadovų, Deivido laukia šviesi ateitis.

Šį sezoną metami tritaškiai

34%
7,6
Pataiko: 7,6
Taiklumas: 33,7%
Vieta lygoje: 21
Geriausias pasiekimas: 13
Blogiausias pasiekimas: 1
Daugiausia pataiko: Eimantas Bendžius

„Žaidimo pajautimo ir krepšinio IQ išmokyti neįmanoma, – teigia Vasaros lygoje prie  Detroito „Pistons” komandos vairo stovintis J.D. DuBois. – Mes jam galime padėti sustyguoti mitybą, galime padėti jam sporto salėje, galime padėti padaryti daug įvairių dalykų, tačiau jo talentas puikiai jaustis abiejose aikštės pusėse yra ypatingas. Dėl savo aukšto krepšinio IQ, aikštėje jis visuomet yra tinkamoje vietoje ne tik puolime, bet ir gynyboje.”

Tiesa, Detroito „Pistons” žaidėjų personalo vadovas Gregas Polynski be pagyrų įžvelgia ir daug laukiančio sunkaus darbo. Pasak jo, norint žaisti aukščiausiame lygyje, Sirvydžiui itin svarbu kuo greičiau sustiprėti: „Deividas yra atsidavęs žaidėjas, jis supranta, kad norėdamas čia rungtyniauti, turi visą save atiduoti komandai bei tobulinti savo kūną – tai bus itin svarbus faktorius, norint eiti į priekį.“

Deivido tėvas, Virginijus Sirvydis, taip yra buvęs krepšininkas, šiuo metu einantis trenerio asistento pareigas Pasvalio „Pieno žvaigždžių komandoje. Tai, pasak trenerio DuBois, itin atsispindi Deivido žaidime: „Jis nuo pat mažų dienų gyvena su krepšiniu, o tai – labai svarbu.“

Gynėjas NBA vasaros lygoje į aikštelę išbėgo visose trejose rungtynėse, kur iš viso sužaidė 15 minučių. Per jas Sirvydis išmetė penkis tritaškius metimus, iš kurių pataikyti pavyko tris.

Detroito „Pistons” komanda kol kas laimėjo visas trejas NBA Vasaros lygos rungtynes.

Vilniaus „Ryto“ komandai priklausantis Sirvydis kitą sezoną veikiausiai liks Lietuvoje, kur sieks dar labiau atsiskleisti sostinės ekipoje.

Komentarai:
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
+21
Atsakyti
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-18
Atsakyti
lolkas
Nes visiems jiems ten amerikonam, tai zemes plokscios tai ateiviai skraido virs galvos :D
2019-07-11
+25
Atsakyti
lol
ti kad visu europieciu amerikoj krepsinio IQ didesnis :D dauguma juodziu til bek mesk, o europoj krepsinis su galva vyksta
2019-07-11
-7
Atsakyti
T-Mac
Joe Ingles fiziskai nera labai stiprus,greitas,atletiskas ir ginyba slubuoja,bet vistiek vaizdo negadina sumeta apie 10 tasku.
2019-07-11
-1
Atsakyti
Niekaip nesuprantu.. tas Sirvydis toks aukštinamas kad oho.. Aukštas IQ.. ir? Pistons turi kažka gero apie ji psakyti, nes gi jie ji pasirinko ir nesakys kad mes pasirinkom bloga zaideja, tad turi suktis ir kalbet gražiai, bei taip pat apsidraust save, pasakydami kad jam reik dar raumenu ir tt.. taip jie jį paleis į Ryta..

Nu chėbra žiūrėkite atmerktom akim.. Kūdena, kas kad imeta ta tritaškį, Milaknis irgi imeta... NBA lyga ne Vasaros lyga, ten tokie kaip LBJ, Cousin, Irving, Khawai ir tt jį ten suėstu gyva...

Ryto komandoje jis ten vos vos pajudėdavo.. Statistika baisi.. Va Brazdeikis tai jo.. žmogus lipa per save ir va turi su Knicks sutarti ir tikiuosi Lietuvos federacija atreips demei i jo prasyma del Lietuvos rinktines !

Tesiant apie Sirvydi, tai jis tylus berniukas sedintis kamputyje, graziai plaukus susisukaves ir galvojantys kad jam pasiulys kontrakta ir jau gales paliesti James NBA.. :) Aš manau jo kelione ties čia ir baigsis, gryš į Vilniu, sės ps Adoma ant suolo ir toliau sėkmingai gales tobulėti.
2019-07-10
-6
Atsakyti
Ką čia svarstot?
varpų aidais pašaukti visokie Walkupai, Deivisai, Tompsonai, o nebdraftuose. Ir ne vasaros lygoje yra žaidę, o gulėję vasaros g. 5. Bibliografai jūs bibliografai :-):-):-):-):-)
2019-07-10
+3
Atsakyti
Išskyrus Kavaliauską
bet iš tikrųjų, kuris pastaruoju metu žalgiryje buvo su IQ?
2019-07-10
+8
Atsakyti
S
Kai jau dajibalino tos kalboa ble... Aukstas krepšinio iq, jai jis butu toks aukštas jis lkl butu ne 2 tasku vidurki turejas, donciciaus aukstas vaikas su vyrais zaidz ir nenusileidz o ne tas ble nuobtritaskio linijos nenubeg.
2019-07-10
-8
Atsakyti
Dėl ko ginčijatės?
Žaidimo pajautimo ir krepšinio IQ išmokyti neįmanoma, – teigia Vasaros lygoje prie Detroito „Pistons” komandos vairo stovintis J.D. DuBois.
2019-07-10
+5
Atsakyti
Tam Nes jie be YKŪ
o tu matei, kauše, nors vieną protingą žmogų, kuris čia važiuotu pagyvent, kad ir laikinai, metams ar dviem? Visa žemės ūkio ministerija pagalovno atsisakė čia kraustytis.
2019-07-10
-1
Atsakyti
lol
Jei tendencingai dirbs, tikėkimės prasimuš, visgi ne tik centrų reik NBA :)
2019-07-10
+9
Atsakyti
pamatė nba ir tegul džiaugiasi nes vargu bau kas ji ten kvies
2019-07-10
-3
Atsakyti
Nes jie be YKŪ
Šiandien sužinojome, kodėl Sirvydį pašaukė draftuose, o mūsiškius Whitą, Woltersą, Thompsoną, Daviesą, Walkupą niekada nešaukė ir nešauks. Nes jie debilai, galintys tik vykdyti majoro Jasikevičiaus įsakymus.
2019-07-10
-8
Atsakyti
kunigas
O kur skaitei kad zaist neduoda?

Del sirvydzio IQ gerai pagalvokit, jis stresinese situacijose ramus kaip belgas zaide, manau turi saltakraujiskumo ko truksta musu zaidime.
2019-07-10
+20
Atsakyti
Čia kaip visada visi visus giria, kad aukštas IQ, jeigu toks aukštas tai žaist duokit. Dar kažkas ten labai gerai, bet kaip žaist negauna taip negauna. Geriausia frazė " daug dirba, daug stengiasi ", bet po 3 minutes laksto nuotrupas gaudamas.
2019-07-10
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Deividas Sirvydis

Deividas  Sirvydis
Deividas  Sirvydis
MIN: 12.87
PTS: 1.33 (27.27%)
REB: 2
AS: 0
ST: 0.33
BS: 0
TO: 0.67
GM: 3