Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Permės „Parma“ komandoje darbą pradėjęs Kazys Maksvytis baigė formuoti savo trenerių štabą, kuriame dirbs dar du lietuviai. Prieš tai priėmęs Gintarą Kadžiulį, šį kartą specialistas pasikvietė fizinio rengimo trenerį Deividą Rinkevičių.

Maksvytis su šiuo treneriu anksčiau dirbo treniruodamas „Auksinės kartos“ rinktines.

Pastaruosius penkerius metus Rinkevičius darbavosi Sankt Peterburgo „Zenit“ klube, o prieš tai dar keturis sezonus savo žinias taikė Liubercų „Triumf“ komandoje.

Prieš persikeldamas į Rusiją, jis dirbo Kauno „Žalgirio“ sistemoje. Rinkevičiaus patirties bagaže yra ir moterų krepšinio akcentų, mat jis priklausė „Spartak“ moterų krepšinio komandos štabui bei Lietuvos moterų rinktinės personalui.

Maksvyčiui asistento pareigose talkins ir rusas Venjaminas Anisimovas.

Sutartį kitam sezonui „Parma“ klubui turi lietuvis puolėjas Eigirdas Žukauskas.

Deivido Rinkevičiaus pristatymas:

Komentarai:
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
+2
Atsakyti
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.