Nuotr.: Facebook
Nuotr. Facebook

Praėjusį sezoną su Guangdongo „Tigers“ klubu Kinijos čempionatą laimėjęs Sonny Weemsas lieka ekipoje.

Sonny Weems

Sonny  Weems
Pozicija: SF, SG
Amžius: 33
Ūgis: 198 cm
Svoris: 93 kg
Gimimo vieta: Vakarų Memfis, JAV

„Sportando“ žurnalistas Emiliano Carchia skelbia, jog buvęs žalgirietis artėjantį sezoną uždirbs daugiau nei 2 mln. JAV dolerių.

Praėjusį sezoną Kinijoje 33-ejų metų puolėjas vidutiniškai rinko po 23 taškus, atkovojo po 5,7 kamuolio ir atliko po 6,4 rezultatyvaus perdavimo.

Praeityje Weemsas yra ragavęs NBA duonos – per 6 sezonus krepšininkas sužaidė 183 rungtynes, per kurias pelnydavo vidutiniškai po 6,5 taško, atkovodavo po 2,2 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
+19
Atsakyti
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-46
Atsakyti
:)
eik uz minimuma i gyvuneliu prieglauda dirbt, jokio orumo, jokio zmogiskumo ir atjautos. mastelis netas, bet dirbam, kad uzdirbt. sporte ypac, nes nezinia kiek dar busi darbingas
2019-07-12
-5
Atsakyti
Kokie jie visi debilai
Jiems tik pinigai rupi, jokios pagarbos sportui, jokio noro palikt ka nors reiksmingo krepsinio istorijoj, jokio noro zaisti eurolygoj arba europos taurej. Kazkokie nenormalus visi pasidare. Vien tik pinigai rupi.
2019-07-12
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.