Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Maištaujančios Pirėjo „Olympiakos“ komandos kova su Graikijos lygos atstovais keliasi į teismą. Pranešama, kad klubas apskundė pirmenybių vadovus Aukščiausiajai sporto ginčų tarybai sulaužius priimtą reglamentą.

Šį sezoną metami tritaškiai

35%
7,5
Pataiko: 7,5
Taiklumas: 35,3%
Vieta lygoje: 13
Geriausias pasiekimas: 13
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Vassilis Spanoulis

Pagal jį, trys komandos – „Olympiakos“, Rodo „Kolossos“ ir Lavrio „Aegean Cargo“ – nuo kito sezono turėtų startuoti antrajame šalies divizione. „Kolossos“ ir „Aegean“ iškristi turėtų dėl užimtų paskutiniųjų dviejų vietų čempionate, tuo metu „Olympiakos“ – dėl boikotuotos atkrintamųjų serijos su Atėnų „Panathinaikos“.

Pastaroji taip pat kartą atsisakė žaisti reguliariojo sezono mačą su Kimio „Kymis“ ekipai, kuri vietą aukščiausioje Graikijos lygoje išsaugojo būtent dėl techninio laimėjimo 20:0 prieš „Panathinaikos“ ir susiklosčius tokiai situacijai iškritimui buvo pasmerkta Lavrio komanda.

Likusios Graikijos pirmenybių ekipos nubalsavo už tai, jog Lavrio ekipa toliau liktų ir taip būtų „ištaisyta neteisybė“. Visgi toks sprendimo būdas – balsavimas – nėra numatytas nei Graikijos sporto įstatymuose, nei Graikijos krepšinio įstatuose.

Graikijos krepšinio federacija informavo lygą, kad įvykdytas balsavimas nebus pripažintas teisiškai ir Lavrio klubas turėtų iškristi į antrąjį divizioną. 

Skelbiama, kad į teisinę kovą pasijungė ir Larisos „Ermis Agias“ klubas, antroje šalies lygoje finišavęs trečioje vietoje. Atsižvelgiant į priimtą komandų rotacijos tarp lygų principą, „Ermis Agias“ kartu su kitomis dviem aukščiausias vietas pirmenybėse užėmusiomis ekipomis turėtų būti priimtos į pirmąją lygą.

Tokį reikalavimą Larisos ekipa išdėstė savo skunde.

Kilus tokiam sąmyšiui, Graikijos lygos vadovai ketvirtadienį rinksis į generalinę asamblėją.

Komentarai:
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
-10
Atsakyti
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-4
Atsakyti
Clairvoyant
Jeigu padavė į teismą, reiškia laimės bylą.
2019-07-18
-1
Atsakyti
drama drama
2019-07-17
+6
Atsakyti
alio
as manau zalgiris galetu paduoti Tubeli i teisma,nes apmyzti klubo rubineja komandos logotipa....ant kiek du.chas turi buti kad ajtum i ta rubine ??o zalgirio zaidejai i ta apmyzta rubine ajs visa sezona....naciort...ant kiek pamoina
2019-07-17
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.