Nuotr.: olimpiamilano.com
Nuotr. olimpiamilano.com

Milano „AX Armani Exchange“ komandai prisistatęs Aaronas White'as papasakojo apie dvejus metus Kauno „Žalgiryje“, o kalbėdamas apie ateitį įvardijo siekį patekti į Eurolygos finalo ketvertą.

Šį sezoną metami dvitaškiai

53%
19,8
Pataiko: 19,8
Taiklumas: 52,8%
Vieta lygoje: 14
Geriausias pasiekimas: 31
Blogiausias pasiekimas: 12
Daugiausia pataiko: Mike James

„Dveji metai „Žalgiryje“ man leido žaisti svarbiausiame turnyre – Eurolygoje. Mes rungtyniavome Eurolygos finalo ketverte, laimėjome du LKL titulus. Tai man leido geriau suprasti, ko reikia, norint laimėti. Išmokau būti rūbinės dalimi, dirbau su geru treneriu.

Žaisti Kaune buvo unikali patirtis. Šioje šalyje „Žalgiris“ visur yra svarbus. Arena Eurolygoje būdavo pilna. Tai buvo svarbi patirtis ir mano šeimai – čia gimė mano sūnus. Ši vieta man visada bus ypatinga, turiu puikius prisiminimus“, – apie karjeros etapą Kaune sakė White’as.

Artūro Gudaičio komandos draugu tapęs White'as nekantrauja pradėti darbus su naujuoju Milano klubo treneriu Ettore Messina. Jis taip pat įvardijo siekius naujame sezone.

„Mes turime augti ir tapti komanda, o treneris Messina dėl to padarys viską. Tuomet pamatysime, kokie vaidmenys mums gali būti skirti. Nenoriu jam pasakyti, kad aš žaisiu vienaip ar kitaip. Man priimtinas žaidimas – eiti į aikštę bei klausytis trenerio, atsakyti į tai, kaip žaidžia komandos draugai ir atiduoti viską, jog padėčiau ekipai. Noriu būti tais klijais, kurie padėtų susiklijuoti bei laimėti. Nekantrauju dirbti su treneriu ir naujaisiais komandos draugais, kautis dėl vietos Eurolygos finalo ketverte bei Italijos čempionų titulo“, – teigė White’as.

Amerikietis Lietuvoje praleido dvejus metus. Su Milano ekipa jis taip pat sudarė dviejų sezonų kontraktą.

White'as pastaraisiais metais Eurolygoje vidutiniškai žaidė po 24 minutes, pelnė po 8,2 taško, atkovojo po 4,2 kamuolio ir rinko po 10 naudingumo balų.

LKL jo statistika siekė 8,6 taško, 4,2 atkovoto kamuolio, 1 rezultatyvų perdavimą ir 11,3 naudingumo balo per 19 žaidimo minučių.

Komentarai:
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
-28
Atsakyti
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-02
-6
Atsakyti
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
+17
Atsakyti
nu jo
nulinis zaidejas be dejimo laisvas nieko nemoka, o cia armani nutres ant babkiu ir ismestas gales grizti i kibira kur jam ir priklauso
2019-07-23
+3
Atsakyti
boom shaka laka
Armani tai cia NBA jie losia ?? Sake kad tipo i NBA varys :)))
2019-07-23
+9
Atsakyti
Jo jo, visi taip giria kai iseina, praeis pusmetis, sakys prasta sistema, treneris spausdavo i remus, neparankus stilius ir pan, kaip ir Micič kai stume.
2019-07-23
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Aaron White

Aaron  White
Aaron  White
MIN: 24.9
PTS: 8.24 (60.79%)
REB: 4.18
AS: 0.68
ST: 0.35
BS: 0.21
TO: 0.82
GM: 34