Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

VšĮ „KK Statyba“, valdanti Vilniaus „Ryto“ krepšinio klubą, ir treneris Alberto Blanco sudarė taikos sutartį.

Šį sezoną metamos baudos

74%
14,9
Pataiko: 14,9
Taiklumas: 73,9%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 21
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Dominique Sutton

Vilniaus „Ryto“ direktorius Rolandas Jarutis sako besidžiaugiantis pasiektu kompromisu.

„Abu su Alberto Blanco dirbame panašų darbą, seniai sukamės krepšinio pasaulyje. Tai, manau, buvo viena iš pagrindinių priežasčių, leidusių nepaprastoje situacijoje mums rasti bendrą kalbą ir pasiekti ir klubą, ir trenerį tenkinantį sprendimą. Apgailestauju dėl susiklosčiusios situacijos ir kad tai užtruko tiek laiko. Noriu padėkoti Alberto ir palinkėti kuo didžiausios sėkmės tolimesnėje jo karjeroje. Taip pat noriu padėkoti tiek klubo, tiek Alberto teisininkams, padėjusiems pasiekti taikų susitarimą šioje situacijoje”, – kalbėjo Jarutis.

„Džiaugiuosi, kad Rolandui pradėjus vadovauti „Rytui“, klubas ėmėsi iniciatyvos išspręsti visus mūsų ginčus taikiai. Nepaisant visų nesutarimų, „Ryto“ komandai esu atidavęs nemažą dalį širdies, todėl noriu palinkėti komandai, žaidėjams, treneriams bei sirgaliams sėkmės ir pergalių ateinančiose LKL ir Europos taurės kovose“, – teigia Blanco.

Sudarytos taikos sutarties sąlygos yra konfidencialios, todėl nei „Ryto“ klubas, nei Blanco jų detaliau nekomentuos.

Tinklalapis „BasketNews.lt“ primena, jog „Ryto“ ir Blanco konfliktas kilo dėl to, jog ispanas apkaltino sostinės komandą mokesčių slėpimu bei neaiškumų jo darbo sutartyje.

Komentarai:
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
-5
Atsakyti
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-02
-8
Atsakyti
Kviečiu jus i privatų sekso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-01
+1
Atsakyti
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-15
Atsakyti
Sveiki, ar jus domina tikros sekso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ

Mano profilio vardas Anna24, laukiu tavęs, plius yra mano intymios nuotraukos :)
2019-07-29
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.