Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda jau po pusantros savaitės pradės pasiruošimą naujajam sezonui. Po truputį savo kol kas tolimiausiai kelionei gyvenime rengiasi Femi Olujobi.

Šį sezoną pelnomi taškai

49%
82,0
Pelno taškų: 82,0
Taiklumas: 49,5%
Vieta lygoje: 7
Geriausias pasiekimas: 105
Blogiausias pasiekimas: 58
Daugiausia pelno: Paulius Valinskas

23 metų 206 cm ūgio amerikietis baigė studijas Čikagos „DePaul“ universitete ir „Lietkabelis“ jam taps pirmąja stotele profesionalo kelyje.

Sunkiojo krašto puolėjo ir vidurio puolėjo pozicijose galintis žaisti F.Olujobi oficialiai „Lietkabelio“ svetainei pasakojo, kad prieš pasirašydamas sutartį su Panevėžio ekipa kalbėjo su keliais buvusiais Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe–LKL“) žaidėjais, iš kurių išgirdo tik teigiamus atsiliepimus. Amerikietis neslepia, kad jo karjeros tikslas – rungtyniauti Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA).

– Kodėl pasirašėte sutartį su „Lietkabeliu“? – „kkliektabelis.lt“ paklausė Olujobi.
– Manau, kad tai yra gera galimybė. Treneris manimi labai tiki ir aš tikiu, jog galiu atvažiavęs parodyti savo sugebėjimus. Noriu padėti komandai laimėti.

– Tai bus jūsų pirmieji metai profesionalo kelyje. Ko iš jų tikitės?
– Noriu duoti daug naudos komandai. Žinau, koks žaidėjas esu ir ką galiu duoti ekipai, todėl noriu atvykti čia laimėti kiekvieną mačą.

– Kuri pozicija jums priimtinesnė – sunkiojo krašto puolėjo ar centro?
– Geriausiai jaučiuosi sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje. Esu labai universalus. Neturiu problemų žaisdamas ir centru, bet geriausia man „ketvirto numerio“ pozicija.

– Ką žinote apie Lietuvą?
– Daug labai nežinau. Kalbėjausi su keliais žaidėjais, kurie yra rungtyniavę Lietuvoje. Girdėjau tik gerus atsiliepimus, jie sakė, jog tai yra gera galimybė man. Atvykęs tikrai domėsiuosi kultūra ir nekantrauju, kada galėsiu susipažinti su jūsų šalimi.

– Kaip praleidote atostogas?
– Daug sportavau ir žaidžiau krepšinį. Buvo tikrai daug krepšinio. Norėjau įgauti gerą formą ir patobulėti. Sveriu dabar apie 106 kilogramus, nuo sezono pabaigos atsikračiau apie 10 kilogramų. Jaučiuosi tikrai labai gerai.

– Koks jus esate aikštelėje ir už jos ribų?
– Esu labai pozityvus žmogus. Man patinka, kai mane supa žmonės. Džiaugiuosi kiekviena diena ir mėgaujuosi kiekviena akimirka. Kaip žaidėjas esu pozityvus, visada palaikau gerą komandinę dvasią. Žaidžiu atsidavęs 100 proc., aikštelėje palieku visą save. Sunkiai dirbu gynyboje ir duodu tai, ko ekipai reikia. Noriu augti ir tobulėti ne tik kaip žaidėjas, bet ir kaip asmenybė, nes man bus didelis pasikeitimas, kai paliksiu gimtąją šalį ir persikelsiu į Europą.

– Koks yra jūsų karjeros tikslas?
– Mano karjeros tikslas yra žaisti NBA. Manau, kad šioje lygoje galiu būti naudingas savo universaliu žaidimu, pataikymu iš įvairių distancijų, gintis prieš daugelio pozicijų krepšininkus. Žemi penketukai vis labiau populiarėja, tad aš puikiai galėčiau pritapti tokiame krepšinyje.

Komentarai:
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
-8
Atsakyti
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-03
-1
Atsakyti
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-02
-4
Atsakyti
Kviečiu jus i privatų sekso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-01
-2
Atsakyti
ddadu
Bukim atviri,sitas bus geriausias LKL aukstauugis...nenustebciau jei po poros menesiu zalgiris siulys Leday ir pinigine suma uz si zaideja
2019-08-01
+14
Atsakyti
Anonimas
NBA Kalibro kalibro žaidėjas bus ir LKL
2019-08-01
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.