Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Vitorijos „Baskonia“ prezidentas Joseanas Querejeta atskleidė, kad klubas gali svarstyti nebežaisti Ispanijos krepšinio lygoje ACB.

Šį sezoną metami tritaškiai

36%
8,5
Pataiko: 8,5
Taiklumas: 36,0%
Vieta lygoje: 9
Geriausias pasiekimas: 13
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Matthew Janning

„Eurolyga yra labai geras turnyras, kaip ir ACB lyga. ACB, norėdama daryti pažangą, turi imtis rimtų veiksmų, ypatingai ekonomikos srityje. Turi būti priimti svarbūs sprendimai, tokie, kokie buvo nuspręsti Ispanijos futbolo lygoje. Jeigu tai nenutiks, jeigu Eurolyga augs, o ACB ne, tuomet mes būsime priversti pasirinkti vieną lygą. Geriausią lygą Europoje.

Manau, kad tai anksčiau ar vėliau nutiks. Tai kartoju jau ilgą laiką, tik turime pasiruošti šiai situacijai“, – kalbėjo klubo prezidentas Querejeta.

Artėjantį sezoną tokiu keliu priverstinai žengs Mindaugo Kuzminsko atstovaujama Pirėjaus „Olympiakos“, kuris buvo išmestas iš Graikijos aukščiausios lygos, todėl žais tik Eurolygoje.

Kiek anksčiau apie idėjas žaisti tik Eurolygoje pasisakė ir Tel Avivo „Maccabi“ klubo atstovai.

Komentarai:
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
-17
Atsakyti
sd
greiciausiau ta eurolyga suzlugtu
2019-08-03
+3
Atsakyti
Rk
Anksciau ar veliau tures visi kaska aukot nepatrauks eurolygos ritmo tas pats ir zalgiriukas su dar nusistovejusia lkl 4 ratu sistema..
2019-08-03
+13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.