Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Pasiruošimo pasaulio čempionatui etapą pasitinkančioje Naujosios Zelandijos rinktinėje dėl vietos galutinėje sudėtyje kovos 14 krepšininkų.

Pirminiame sąraše buvo įtrauktasa ir šalies NBA žvaigždė Stevenas Adamsas, tačiau jo debiutas rinktinėje šiemet neįvyks. 

Į stovyklą pakviesti krepšininkai vyks į devynių dienų stažuotę Japonijoje, kur sužais dvejas rungtynes su vietos rinktine. Paskui zelandai taip pat dukart jėgas išmėgins su Kanados atletais.

Pasaulio čempionato F grupėje Naujoji Zelandija susikaus su Brazilija, Juodklanija ir Graikija.

Naujosios Zelandijos kandidatai: Tomas Abercrombie, Finnas Delany, Isaacas Fotu, Shea Illi, Jarrodas Kenny, Robas Loe, Taine'as Murray, Jordanas Ngatai, Alexas Pledgeris, Ethanas Rusbatchas, Tohi Smithas-Milneris, Tomas Vodanovichius, Corey Websteris ir Tai Websteris.

Komentarai:
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-05
-21
Atsakyti
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.