Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

LeBronas Jamesas socialiniame tinkle „Twitter“ pirmasis pažėrė kritikos naujajai NCAA įvestai taisyklei, apibrėžiančiai agentų veiklą. Pagal naujus reikalavimus, kiekvienas, siekiantis tapti jaunųjų krepšininkų agentu, privalo ne tik išlaikyti šios specialybės testą, bet ir turėti kokį nors papildomą bakalauro laipsnio diplomą.

Chris Paul

Chris  Paul
Pozicija: PG
Amžius: 34
Ūgis: 183 cm
Svoris: 79 kg
Gimimo vieta: Šiaurės Karolina, JAV

JAV krepšinio bendruomenėje tai jau įvardyta kaip „Richo Paulo taisykle“. LeBrono agentas Paulas pastaruoju metu vis didina savo įtaką agentų pasaulyje, tačiau neturi aukštojo išsilavinimo.

„Negali ir nesustabdysi! Jie išsigandę! Niekas nesustabdys ir nepakeis šio dalyko kultūros!” – piktinosi Los Andželo „Lakers” žvaigždė.

Ką tik po mainų Oklohomos „Thunder” ekipoje atsidūręs Chrisas Paulas taip pat negailėjo kritikos šiam sprendimui.

„Absoliučiai nesutinku su šiuo NCAA sprendimu. Gyvenime yra kur kas svarbesnių dalykų už diplomą. Tai turėtų būti dar kartą persvarstyta… Neįtikėtina!” – rašė Paulas.

Naujoji taisyklė buvo įvesta po to, kai keletas perspektyvių žaidėjų dėl savo karjeros nusprendė praleisti mokslus koledže.

Pavyzdžiui, Dariusas Bazley, kurį šių metų NBA naujokų biržoje 23-tuoju šaukimu pasirinko „Thunder” komanda, prieš biržą nusprendė metus praleisti be mokslų. NBA naujoko agentu tapo tas pats Richas Paulas, kurio dėka Bazley pasirašė septynerių metų sutartį su „New Balance“ prekės ženklu.

Richas Paulas taip pat yra Anthony Daviso, Beno Simmonso, Draymondo Greeno ir Erico Bledsoe, Johno Wallo agentas.

Komentarai:
anonimas07
@rere - na nenorejau veltis i tokias diskusijas, bet del isradimu noreciau pridurti, jog vaiksciojimo technika ivalde juodos bezdziones, o ne baltos. Tiesa, ir iranki kaip toki universalu, kai kad ka zmusti ar vaisiu numusti ar obuoli nuskinti, ar siaip padurnavot, kitaip pasakius pats pirmas isradimas, taip pat juodos bezdziones isrado, o ne baltos. Kadangi daug kas megsta alu, tai tenka ir tai pripazinti, jog alus irgi ne baltuju bezdzioniu israstas. Nezinau del visu iphonu ar elekttromobiliu ar skalbimo masinos kokios spalvos bezdzione ten buvo, bet tiek dujokauke tiek atomo bomba tiek paralizuojancios dujos buvo ismanytos baltos bezdziones :D
2019-08-08
+6
Atsakyti
Vj
Koks skirtumas turi diploma ar neturi jeigu tai ka tu darai tau gerai sekasi.
2019-08-08
-7
Atsakyti
rere
tai aisku juodom bezdzionem px ant to diplomo, jiems svarbiausia greitai begti ir aukstai sokti. o baltaodziams reikia mokslo ir laikyt visa sita planeta ant savo peciu, visa moksline pazanga ir t.t. visos inovacijos ir t.t. yra sukurtos baltuju , o tie juockiai tik kasi tesugeba mesti
2019-08-07
+4
Atsakyti
hoop
Lodoriai vel bando savo gatves/ghetto kultura ginti. Manau geras NCAA sprendimas.
2019-08-07
+16
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.