Nuotr.: Sipapress – Scanpix
Nuotr. Sipapress – Scanpix

Pasaulio čempionatui besiruošiančios Lenkijos ir Vokietijos rinktinės susikovė draugiškose rungtynėse tarpusavyje, o pergalę šventė pastarieji – 92:84 (20:26, 16:18, 25:18, 31:22).

Dennis Schroder

Dennis  Schroder
Komanda: Vokietijos rinktinė
Pozicija: PG
Amžius: 25
Ūgis: 185 cm
Svoris: 76 kg
Gimimo vieta: Braunšveigas, Vokietija

Vokietijoje vykusiame susitikime pirmoje mačo dalyje dominavo svečiai, kurie įpusėjus dvikovai turėjo aštuonių taškų persvarą (44:36).

Vis dėlto po ilgosios pertraukos Denniso Schroderio vedami vokiečiai perėmė iniciatyvą ir iškovojo pergalę – 92:84.

Fantastiškai rungtyniavęs Schroderis nugalėtojams pelnė 33 taškus ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus. Oklahomos „Thunder“ gynėjui gerai talkino Danielis Theisas ir Paulas Zipseris, atitinkamai surinkę 17 ir 10 taškų. 

Lenkų gretose rezultatyviausiai žaidė Mateušas Ponitka, pelnęs 17 taškų. 16 taškų įmetė Adamas Vačinskis, 14 – Danielis Kuligas.

Vokietijos rinktinė pasaulio čempionato G grupėje varžysis su Dominikos Respublikos, Jordanijos ir Prancūzijos komandomis, o lenkai A grupėje kovos su Venesuela, Kinija ir Dramblio Kaulo Krantu.

Komentarai:
djgaffer
Tikras lyderis yra Schroderis.Tempia komandą,perdavimų pridalina.Tiesa,ir iš kitų sulaukia pagalbos,kaip Theiso ar Klebero pvz.Tik Wagneris kažkaip kol kas sunkiai įsipaišo,priprast dar reikia prie europietiško stiliaus.
2019-08-18
+10
Atsakyti
alio
europoje gynybos nerasta...visi is nba daro ka nori pries letapedzius apgailetinus neatletiskus europos gynyba
2019-08-18
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.