Nuotr.: ITAR-TASS – Scanpix
Nuotr. ITAR-TASS – Scanpix

Lietuvos rinktinės Espe įveiktų Suomijos ir Rusijos tarpusavio dvikovoje stipresni buvo pastarieji. Sergejaus Bazarevičiaus auklėtiniai po atkaklios kovos 81:67 (23:14, 17:17, 17:21, 24:15) įveikė turnyro šeimininkus.

Likus mažiau nei keturioms minutėms iki mačo pabaigos suomiai turėjo tik trijų taškų deficitą (64:67), tačiau tuomet rusai laimėjo atkarpą 14:2 (81:66) ir mačo nugalėtojas abejonių nebekėlė.

Rusus į priekį vedė dvikovoje su Lietuva penkias asmenines pražangas susirinkęs Sergejus Karasiovas. Puolėjas per 31 minutę pelnė 18 taškų, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir surinko 25 naudingumo balus.

Karasiovui geriausiai talkino Nikita Kurbanovas, pelnęs 15 taškų, atkovojęs 6 kamuolius, atlikęs 5 rezultatyvius perdavimus ir surinkęs 19 naudingumo balų.

Suomijos ekipoje su 14 taškų išsiskyrė Mikko Koivisto.

Rusija pasaulio čempionato B grupėje kausis su Pietų Korėja, Nigerija ir Argentina. Tuo metu Suomija į pasaulio čempionatą nepateko.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.