Nuotr.: fotodiena.lt/J. Elinskas
Nuotr. fotodiena.lt/J. Elinskas

„Dzūkija“ stiprinasi pirkdama ne tik žaidėjus, bet ir strategus – Alytaus komanda pasipildė vyriausiojo ekipos vairininko Valdemaro Chomičiaus asistentu bei fizinio rengimo treneriu.

Asistentu tapo 2015-2018 metais Lietuvoje dirbęs Nikola Vasilevas iš Makedonijos. 2015-2017 metus jis praleido buvusioje Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipoje, o 2018-aisiais darbavosi Alytuje – iš vyriausiojo trenerio posto pasitraukus Andrejui Urlepui, Vasilevas laikinai dirbo šiose pareigose.

Naujuoju fizinio pasirengimo treneriu „Dzūkijoje“ dirbs Tomas Munius, į LKL persikėlęs iš NKL žaidžiančio „Šilutės“ klubo.

Praėjusį sezoną „Dzūkija“ reguliariajame sezone užėmė septintąją vietą, o atkrintamųjų etape krito ketvirtfinalyje.

Pirmasis naujojo sezono susitikimas Alytaus komandai numatytas rugsėjo 23 dieną prieš Kėdainių „Nevėžį“, tačiau kol kas dar nėra aišku, kaip dėl susidariusios padėties bus atliekami tvarkaraščio pakeitimai, mat septyniolika sezonų Lietuvos krepšinio lygoje praleidęs „Nevėžis“ kitą sezoną „Betsafe–LKL“ čempionate nedalyvaus.

Alytaus „Dzūkijos“ komplektacija:

 

Alytaus „Dzūkija“

Pozicija Žaidėjas Amžius Ūgis
PG Paulius Danisevičius (naujiena) 24 178
SG Gabe'as DeVoe (naujiena) 23 191
SG/SF Tomas Pačėsas 19 198
SF Mindaugas Sušinskas 24 200
PF Artūras Jomantas (naujiena) 34 200
PF/C Gediminas Žalalis (naujiena) 24 205
PF Loganas McLane'as (naujiena) 24 206
C Ibrahimas Mulaomerovičius 21 213
C Radoslavas Pekovičius (naujiena) 25 216
Treneris Valdemaras Chomičius (naujiena)
Sutartys
baigėsi:
Martynas Pocevičius, Elijah Brownas (negrįš), Dominykas Domarkas (negrįš), Steponas Babrauskas, Matas Jogėla, Paulius Petrilevičius, Egidijus Dimša, Keremas Kanteris, Andrejus Urlepas (negrįš)
Domina:  
Komentarai:
Chomicius
Na jo, patariu pas Pacesa neiti. Nezinau ir as kaip iskesiu bent puse sezono. Nemoka laiku pinigu, meluoja, apgaudineja.
2019-08-20
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.