Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D.Lukšta

Po to, kai Davidas Blattas pasidalijo atviru laišku apie jį kamuojančią pirminę progresuojančią išsėtinę sklerozę, krepšinio pasaulis išsakė didžiulį palaikymą.

Eurolygos vyriausiųjų trenerių valdyba po paaiškėjusių ligos aplinkybių kreipėsi į Blattą ir palinkėjo kuo greičiau pasveikti.

„Treneri Blattai, jūs esate pavyzdys ir įkvėpimas daugeliui žmonių. Skaitant jūsų paskutinį pranešimą atrodo, jog toks ir išliekate – jūs išdrįsote parodyti pasauliui savo asmeninę problemą.

Tik laikydamiesi tvirtai ir visą tai lydėdami optimizmu, žmonės peržengia tokias gyvenimo negandas. Jūs tai įrodėte praėjusį sezoną, o jūsų pavyzdys nuo šiol visiems yra lyg švyturys. 

Kaip ir rašėte laiške, treneriai yra lyderiai ir motyvatoriai, todėl mums garbė būti jūsų kolega. Eurolygos vyriausiųjų trenerių valdyba jums linki stiprybės ir palaikymo ilgame gydymosi procese“, – rašoma pranešime.

Pirmadienį Blattas pasidalijo žinia apie sunkią ligą, tačiau kol kas mesti trenerio darbo neketina – strategas jau ruošia Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkus naujajam sezonui.

Komentarai:
Racio
Vertinkim savo sveikatą.
2019-08-20
+15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.