Nuotr.: bckhimki.com
Nuotr. bckhimki.com

Rimo Kurtinaičio treniruojama Maskvos srities „Chimki“ draugiškų rungtynių maratoną pradėjo nesėkme. Rusijos komanda Slovėnijoje 74:83 (26:22, 26:17, 6:18, 16:26) nusileido ekipai iš Juodkalnijos Podgoricos „Budučnost“, kuri artėjantį sezoną žais Europos taurėje.

Po dviejų kėlinių „Chimki“ užtikrintai pirmavo 13 taškų persvara (52:39), tačiau antrąją mačo dalį „Budučnost“ laimėjo 22 taškų pranašumu.

„2,5 kėlinio pirmavome 14 taškų pranašumu, bet, deja, turime per mažai žaidėjų, – po mačo sakė Kurtinaitis. – Daugiau naudojome krepšininkus iš antrosios komandos, o jiems tokiame lygyje buvo sunku.

Neturėjome tikslo laimėti rungtynių, nors toks noras yra visada. Suprantame, kad tokios rungtynės yra tik treniruočių dalis. Mes nesumažinome krūvio, nenukrypome nuo savo fizinio pasiruošimo plano.“

„Chimki“ komandai Anthony Gillas pelnė 18 taškų, Dairis Bertanis pridėjo 17 taškų, o Devinas Bookeris surinko 14 taškų.

Rungtynėse dėl kelio skausmų nežaidė latvis Janis Timma.

Tuo metu „Budučnost“ ekipai Scottas Bamforthas pelnė 21 tašką, Justinas Cobbsas pridėjo 17, o Hassanas Martinas ir Miličius Starovlahas – po 11.

Ketvirtadienį „Chimki“ taip pat Slovėnijoje susitiks su vietos komanda „Primorsk“.

Komentarai:
Kviečiu jus į didžiausią Lietuvos sekso bendruomenę - https://302.su/shalove
2019-08-27
-4
Atsakyti
Goat
Krachas laukia Chimki.
2019-08-27
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.