Archyvinius kadrus pateikianti „WikiŠliks“ laida siūlo šiek tiek atsitraukti nuo pasaulio čempionato kovų bei pateikia retai, tačiau efektingai įvykstančius momentus, kuomet trupa krepšinio lentos ir lūžta lankai.

Robertas Javtokas

Robertas  Javtokas
Pozicija: C
Amžius: 39
Ūgis: 210 cm
Svoris: 117 kg
Gimimo vieta: Šiauliai, Lietuva

Vienas tokių epizodų – dar iš 1979 metų, kada Vilniaus sporto rūmuose krepšinio lankas neatlaikė paprasto metimo. 

Tikra nesusipratimų virtine tapo 1995 metų LKL „Žvaigždžių dienos“ metu vykęs dėjimų konkursas. Abiejų krepšių lankai lūžo dar apšilimo metu, o prasidėjus konkursui Artūras Javtokas nulaužė ir trečiąjį lanką.

Įspūdingais dėjimais, kurių vienas – ir per Arvydą Sabonį, taip pat pasižymėjo ir kitas Javtokų atstovas, Robertas, užfiksavęs pasaulio čempionato rekordą, kai įkrovė į 365 cm aukščio krepšį. 

Fantastišku šuoliu pasižymėjęs buvęs ilgametis Lietuvos rinktinės kapitonas dar ilgai galėjo lepinti žiūrovus efektingais dėjimais, jei ne 2002-ais metais įvykusi motociklo avarija. Laidoje – ir vienas pirmųjų Roberto Javtoko interviu po sunkios operacijos, kuomet buvo sutvirtinti lūžę kaulai.

Praėjusią savaitę laidos pabaigoje prašėme įvardinti konkurso epizode rodomą krepšininką, kuris anksčiau trumpai buvo žaidęs Lietuvoje. Atsakymas – Andrew Svaldenis. Sveikiname vieną iš teisingai atsakiusiųjų, komentarą po „YouTube.com“ įrašu palikusį Luką Sabaliauską ir kviečiame susisiekti su mumis el. paštu info@basketnews.lt.

Žaidimo laimėtojai atiteks specialūs „WikiŠliks“ marškinėliai.

Šios savaitės mįslės nugalėtojui taip pat atiteks šis puikus prizas.

„WikiŠliks“ laidas ir kitus „BasketNews.lt“ kuriamus vaizdo reportažus pirmiausia pamato tie, kas prenumeruoja kanalą „YouTube.com“ platformoje. Prenumeruokite ir jūs!

Praėjusios savaitės laida:

Komentarai:
Darius lt
slovenas:2,02 Marko Milicius
2019-09-12
+14
Atsakyti
djgaffer
Patinka šitos laidos,daug gerų archyvinių siužetų parodo,atsiminimai atgyja.Puikiai sugalvota.
2019-09-12
-8
Atsakyti
Įvertink mano intymias nuotraukas :) http://inx.lv/CdN
2019-09-12
+1
Atsakyti
Slikai tu buk atsargus
O ir tave uzdarys uz situs "leakus" krepainio
2019-09-12
+11
Atsakyti
Jonas
geriausias reportažas gale nuo 7:52 :)
2019-09-12
+2
Atsakyti
Anonimas
Brolis jau 1999 buvo istobulines "kritimas+grebimasis uz galvos"
2019-09-12
-3
Atsakyti
e
hujnia kazkokia
2019-09-12
-16
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.