Nuotr.: Reuters-Scanpix
Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr.: Reuters-Scanpix
Nuotr.: fiba.basketball
Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr.: Reuters-Scanpix
Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr.: Reuters-Scanpix
Nuotr.: fiba.basketball
Nuotr.: AFP-Scanpix

Pasibaigus dramatiškoms rungtynėms tarp Ispanijos ir Australijos rinktinių, Andrew Boguto nervai neišlaikė.

Vos nuskambėjus finalinei sirenai, Bogutas su komandos draugais ėjo pro pasikalbinimams skirtą žurnalistų zoną ir akivaizdžiai reiškė nepasitenkinimą.

Paguglinkite, kur yra FIBA būstinė. Tai yra sušiktas pasityčiojimas“, – keiksmažodžiais plūdosi Bogutas.

Savo nepasitenkinimą jis jau rodė ir rungtynių metu, kuomet ketvirtojo kėlinio pabaigoje buvo sušvilpta pražanga prieš Marcą Gasolį. Link atsarginių suolo patraukęs Bogutas pradėjo imituoti kupiūrų trynimą rankose.

Apie pastarąją pražangą paklaustas australų treneris Andrejus Lemanis nuo komentarų susilaikė.

„Aš negaliu to komentuoti, ir tai įvyko kitoje aikštės pusėje. Pažiūrėsiu vaizdo įrašą ir gal žinosiu geriau“, – sakė Lemanis.

Bogutas šiose rungtynėse per 24 minutes pelnė 12 taškų, atkovojo 9 kamuolius bei surinko 20 naudingumo balų.

Tuo metu Gasolio sąskaitoje puikavosi 33 taškai, 6 atkovoti kamuoliai, 4 rezultatyvūs perdavimai bei 33 naudingumo balai.

Australijos rinktinė pasirodymą pratęs kovoje dėl trečiosios vietos, kurioje susitiks su Argentina arba Prancūzija.

Komentarai:
Įvertink mano intymias nuotraukas :) http://inx.lv/CdN
2019-09-13
-4
Atsakyti
AMF
ketvirtam keliny ir vieniem ir kitiem nesamonių prišviple
2019-09-13
+12
Atsakyti
yahoo
LIKE kas paguglino kur yra FIBA bustine :D
2019-09-13
-15
Atsakyti
Rondo
vien del boguto smagu kad australai pralose
2019-09-13
+5
Atsakyti
Che che.....
Visu pirma pratesimo neturejo buti, nes Millsa ispanai uzdare pukiai paskutineje atakoje. Antra. O kur buvo Bogut kai Lietuva pralose australams?
2019-09-13
+8
Atsakyti
Ayo
Ir siaip FIBA sau abloma isistate. Dabar NBA ir Eurolyga dar geriau atrodys po to kai pamateme sita sudina krepsinio darkyma. NBA toliau stipreja populiareja, Eurolyga pleciasi didindama galingu komandu skaiciu. O FIBA? Sudinas klubiniu atlieku turnyras kuris net kibiro taurei neprilygsta. Ir sitas tarptautinis masturbavimasis azijoje su teisejais is braziliju ir indoneziju.
2019-09-13
+47
Atsakyti
Ne del Fibos
Bet reikia visiem po 5 susisimesti ir Delavedova i Zalgiri paimti :D. Isskirtinis zaidejas
2019-09-13
+3
Atsakyti
Ayo
Juokas ima kad fiba nori sita sudturnyri padaryti auksciausio lygio pagrindiniu turnyru kaip FIFA tai daro su savo world cup. Pradzia ziauriai leva, apgailetinas teisejavimas ir sudinas tvarkarastis. Bet aisq as jau zinau kur viskas linksta, pamekens paliudes ir toliau darys ta kas jiems liepta.
2019-09-13
+17
Atsakyti
Anonimas
O pries Lietuvius kai zaide tai leido stumdytis kaip tik nori. FIBA keslai aiskus, jie turi savo favoritus ir jeigu labai negrybaus (kaip pvz amerikonai) tai reikiamu momentu istrauks su teisejais.
2019-09-13
+8
Atsakyti
AO
Šitas čempas visiškas briedas. Blemba lyg antrarūšių WorldCup\'as. Kas laimės, tai laimės, kaip sakoma nugalėtojai neteisiami, bet vistiek laimėti čempą, kuris yra absoliučiai pasaulinio, aukščiausio lygio ir laimėti šiųmetę parodiją, bišk kažkaip ne taip saldu....
2019-09-13
+17
Atsakyti
Atsibus?
Gal dabar FIBA atsibus? :) Gal pradės ką nors keisti? Bene atrodo pirmas toks turnyrnas kur puse komandų spjaudosi ant jos. Kobe dar vienas iš kokių atstovų keista kaip jis tyli, juk jis didžiausias autoritetas yra krepšinyje
2019-09-13
+15
Atsakyti
Seka adomaicio pavizdziu xd
2019-09-13
-11
Atsakyti
Jaska
teisejavimas klajkus. gasolis zaide labai nesvariai bet teisejai tai jam leido o audtralams svilpe . ispanai labai gerai moka suvaidinti kad jiems dave per rankas. tikiuosi finale jie nelsimes.
2019-09-13
+16
Atsakyti
Sveiki atvyke i FIBA pasauli - galvojo visu geriausiu eurolygos teiseju nereik, gi visokie meksikonai ar filipinieciai ar dar kokie irgi puikiai mokes :D nesigavo - teisejavimas tragiskiausias koki esu mates......
2019-09-13
+28
Atsakyti
Tikrai nesamones svilpe. Australai turejo paimti be pratesimo, bet Bogutui kovojant del kamolio susvilpe tipo nusistumima nors ten visi vienas kitam ant galvu jau lipo su pora sekundziu ant laikrodzio.
2019-09-13
+19
Atsakyti
lol
Atsibudo net ir besmegenis Bogutas :)
2019-09-13
Atsakyti
Žalgiris
:)
2019-09-13
+18
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.