Trifunovičius: „Jei būtume laimėję, nebūtume to nusipelnę“

2008-02-13 22:44
Jonas Miklovas, „BasketNews.lt“ koresp.

Po pralaimėjo pirmosiose Eurolygos „Top 16“ rungtynėse Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris Aleksandras Trifunovičius pripažino, kad varžovai žaidė geriau. Tačiau treneris iš Serbijos turėjo priekaištų rungtynių arbitrams.

Aleksandras Trifunovičius: „Sveikinimai varžovams. Jei būtume laimėję, nebūtume to nusipelnę. Jei dalį pirmos dalies būtume žaidę taip kaip antroje dalyje, būtų viskas pasibaigę kitaip. Mes pralaimėjome antrą kėlinį ir tai nulėmė rungtynių baigtį. Tą ketvirtį mes nebuvome pakankamai agresyvus. Prasižengėme tik du kartus. Į jų lengvus taškus bandėme atsakyti greitais taškais, bet mes nesame tokia komanda. Antrajame kėlinyje suklydome kokius 6 kartus, ir tai leido jiems pelnyti lengvus taškus.

Jau vakar treniruotėje buvo viena problema, nes vakar Eidsonas gavo traumą. Jis bandė žaisti pradžioje, bet pajuto skausmą ir pasiprašė pakeičiamas. Trečiam kėliny jis jau jautėsi geriau.

Neverkiu dėl teisėjų, ir jie nenusprendė rungtynių, tačiau vienu metu jie sušvilpė kelis momentus jų naudai. Mūsų veiksmai buvo traktuojami kitaip nei varžovų.

Dėkoju žiūrovams, kad jie palaikė. Nusipelnėme bent pratęsimo.

Apie Price‘o sprendimus dvikovos pabaigoje: Hollisas turi didelį troškimą pabaigti rungtynes. Nėra gerai eiti į šoną, ten pasitinka du žaidėjai ir tada įstringi“.

Vitorijos „Tau Ceramica“ treneris Nevenas Spahija: „Šiandien buvome geresnė komanda, išskyrus kelis momentus trečiajame kėlinyje. Man „Lietuvos rytas“ nėra staigmena pastaruosius 5 metus, jie visada žaidžia gerai ir laimėjo savo grupės varžybas.

Labai nedisciplinuotai žaidėme trečiojo kėlinio pradžioje. Per pirmus du kėlinius padarėme 1 klaidą, o per dvi su puse minutes trečiajame kėlinyje – 4 klaidas.

Man tai buvo pirmos rungtynės prieš „Lietuvos Rytą“ ir buvau labai laimingas rungtyniaudamas. Aš juos vis dar vadinu savo komanda. Man nebuvo lengva, tačiau esu profesionalas ir reikėjo palikti emocijas šalia“.

Komentarai:
uz ryta
tokie kaip Vergil geriau is vis patyletu. Jei apie varzybas, tais Trifas pirma karta si sezona pasake apie teisejus, o vaizda visi mateme. O ponas visazinis Petrauskas galetu ir nekomentuoti musu varzybu, nes matosi uz ka jis serga
2008-02-15
+1
Atsakyti
Price
geros rungtynes bu tu buvusios jai butume laimeja
2008-02-14
-2
Atsakyti
Price
geros rungtynes
2008-02-14
-4
Atsakyti
patys kalti rytas.jie nesiseke gintis pulti sekese.tad ner ko ce verkti gavo tikrai lengvesnius preisus pogrupyje nei zalgiris.
2008-02-14
-3
Atsakyti
geras
to nestas

nepamirsk kad cia TOP16 ir cia komandos zaidzia kitaip
2008-02-14
Atsakyti
<<
2008-02-14
+4
Atsakyti
er
o kaip tas cmo prigionis praisa stabde negavo tehnines ne
2008-02-14
+2
Atsakyti
mi
apie teisėjus reikėtų patylėti.....pabaigoje Price turėjo būti nubaustas NESPORTINE pražanga ...deja teisėjai patempė LR
2008-02-14
-8
Atsakyti
geras
cia pranesa Armenu radijas
2008-02-14
-9
Atsakyti
geras
siais metais rytui bus 0-6,ir treneris atsistatydins
2008-02-14
-5
Atsakyti
Mūsų treneris yra teisus - aš irgi pastebėjau keletą neaiškių arbitrų sprendimų.Rytas !
2008-02-14
+2
Atsakyti
.
treneriui manau geriau zinot :-))
2008-02-14
+3
Atsakyti
BC_Zalgirietis
Pergale visada yra pelnyta :)
2008-02-13
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.