Nuotr.: fiba.basketball
Nuotr. fiba.basketball

Stipriausios pasaulio lygos tarpsezoniu su Bostono „Celtics“ ekipa naują kontraktą pasirašęs Kemba Walkeris šią vasarą išbandė save naujame vaidmenyje – dėl didelio kiekio NBA žaidėjų atsisakymų įžaidėjas tapo JAV rinktinės lyderiu.

Nors JAV rinktinė užėmė septintąją vietą ir pasiekė žemiausią istorijoje rezultatą, 29-erių Walkeris jau dabar išreiškė norą rungtyniauti kitų metų Tokijo olimpinėse žaidynėse bei ten atstovauti nacionalinei šalies ekipai.

„Tai nepriklauso nuo manęs, tačiau aš mielai žaisčiau. Buvo labai smagu būti to dalimi. Norėčiau tai pakartoti dar kartą“, – teigė atakų organizatorius.

Per septynerias Kinijoje vykusio pasaulio čempionato rungtynes 185 cm ūgio Walkeris vidutiniškai rinko po 14,4 taško, atliko po 5,4 rezultatyvaus perdavimo, dvitaškius metė 60 procentų taiklumu, tritaškius – 38 procentais, o nuo baudų metimo linijos realizavo 70 procentų bandymų.

2020 metų olimpinės žaidynės Japonijoje vyks liepos 24 – rugpjūčio 9 dienomis.

Komentarai:
djgaffer
Net ir susirinkus visoms jų žvaigždėms,Kemba turėtų realiausią šansą patekti iš šių metų rinktinės.Lyderis buvo,o atsidavimas šimtaprocentinis.Būtent tokių atsidavusių žaidėjų ir pritrūko amerikiečiams čempionate.Treneriams ir vadovams tai neturėtų prasprūsti pro akis.
2019-09-16
-2
Atsakyti
:D
ar jis nesuvokia kad jej rimtai susirinks visi superstarai ir jejgu ji ir pajims tai jis ten tik ranksluoscius padavines
2019-09-16
-3
Atsakyti
Įvertink mano nuogus paveikslėlius :) http://inx.lv/CdN
2019-09-16
+7
Atsakyti
Aaa
Norėti daug ko galima
2019-09-16
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.