Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Pasibaigus pasaulio čempionatui ir iš vyriausiojo trenerio pareigų pasitraukus Dainiui Adomaičiui, Lietuvos krepšinio federacija pradėjo naujo stratego paieškas.

Arvydas Sabonis ir Mindaugas Špokas buvo susitikę su šiuo metu Permės „Parma“ klubui vadovaujančiu Kaziu Maksvyčiu ir kalbėjo apie galimybę treniruoti šalies rinktinę.

„Susitikimo tikslas buvo išsiaiškinti, ar trenerį domintų tokia galimybė ateityje treniruoti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę. LKF tikslas yra rasti geriausią ir optimaliausią variantą, kas galėtų pakeisti Dainių Adomaitį ir vesti komandą į olimpines žaidynes.

Trenerio pozicija buvo tokia, kad jis nori pagalvoti, pasitarti su šeima ir svarbiausia – sužinoti savo klubo poziciją, ar jie išleistų jį. Tam reikia laiko.

Šiai dienai neturime jokio galutinio atsakymo, bet įvykių neskubiname. Turime laiko iki spalio galo, nes lapkričio mėnesį bus tvirtinama naujo trenerio kandidatūra“, – sakė LKF generalinis sekretorius-direktorius Mindaugas Špokas.

Lietuvos krepšinio federacijos vykdomojo komiteto posėdis vyks lapkričio 12 dieną, jo metu turėtų būti patvirtintas naujasis rinktinės treneris.

Komentarai:
djgaffer
Bent jau čia nepasišiukšlino LKF ir nuvyko pas trenerį,kuris jau pribrendo stoti prie rinktinės vairo.Dauguma norėtų jį matyti ir tai yra tinkamiausias kandidatas treniruoti rinktinę.Svarbu,kad pats Maksvytis viską gerai apgalvotų ir priimtų teisingiausią sprendimą.
2019-09-18
+15
Atsakyti
Kas nori pabendrauti? :) http://inx.lv/CdN
2019-09-18
+6
Atsakyti
Anonimas
Tikslai siuo metu du: pastatyti krepsinio mauzolieju ir patekti i olimpiada. Patekus i olimpiada krepsinio fanai atlaidziau ziuretu i LKF sudmalima. O kai jaunimo rinktiniu lygis pasieks visiska dugna tada ta visa LKF chebra suras nauju zmoniu kurie bus pastatyti kaip atpirkimo oziai.
2019-09-18
+4
Atsakyti
Antanas
koks skirtumas. vistiek sitie lavonai net i europos čempionatą nepateks
2019-09-18
-5
Atsakyti
kunigas
Kasnors kada pagalvojat kaip sabas atrodytu trenerio kedej?
2019-09-18
+11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.