Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Praūžus krepšinio karštligei Kinijoje baigėsi pasaulio čempionatas. Deja, ne visiems jis baigėsi gerai.

„Rugsėjo 13-osios popietę vieną iš Lietuvos rinktinės sirgalių, Andrių Radzevičių, Pekine ištiko insultas. Todėl prašome visų krepšinio aistruolių, draugų, artimųjų, geros valios žmonių – visos mūsų galinčios ir mokančios susivienyti visuomenės pagalbos“, – rašoma Lietuvos rinktinės gerbėjų atsiųstame pranešime.

Andrius buvo skubiai pristatytas į ligoninę (Peking Union Medical College Hospital). Atlikus tyrimus ir įvykus gydytojų konsiliumui nuspręsta, kad gydymo vaistais nepakanka, būtina skubi operacija. Tą patį vakarą Andrius buvo operuotas.

Šiuo metu Andrius ištiktas komos ir nuodugniai stebimas. Gydytojai nedrįsta spėti, kada Andrius atsigaus ir kiek gali užtrukti gydymas, bet viltingai tikimasi paties geriausio ir kad tai įvyks kuo greičiau.  

Prieš išvykdamas Andrius su bendrove „Seesam Vienna Insurance Group“ sudarė draudimo sutartį, tačiau dabar paaiškėjo, kad pagal draudimo bendrovės sąlygas insultas yra lėtinė liga, todėl kompensuojama suma – iki 7000 eurų. Šios sumos pakako tik pirminei apžiūrai, tyrimams ir operacijai.

Ligoninėje Andriaus vardu buvo atidaryta sąskaita ir įnešta pinigų, bet už kiekvieną dieną, praleistą reanimacijoje, iš jos išskaičiuojama 10 000 juanių (apie 1283 Eur). Savaitgaliais ir švenčių dienomis taikomas dvigubas tarifas. O gydymo gali prireikti kelis mėnesius. Ligoninėje šalia Andriaus budi žmona Sigvida.

Labai tikimės, kad neliksite abejingi šiai nelaimei. Tikime, kad galite prisidėti prie Andriaus gydymo išlaidų. Kiekviena, kad ir nedidelė, auka jo šeimai labai svarbi.

Saugokite save ir artimuosius. Dėkojame Jums už supratimą ir už Jūsų paramą.

Andriaus žmonos sąskaita, kuria ji gali disponuoti Kinijoje:

Sigvida Radzeviciene

IBAN: LT613920010087631403

BIC: REVOGB21

Norintiems aukoti per PayPal: sigvidarad@gmail.com

Komentarai:
Edvinas Lucas
Sužinojau apie jūsų svetainę internete ir užsisakiau meilės romaną, nes mano 5 metų draugė paliko mane pas kitą vyrą. Aš turėjau meilės burtą ir po 24 valandų, kai aš jį užsisakiau, aš pradėjau matyti rezultatus. Aš pradėjau gauti jos laiškų, pasakojančių, kaip ji mane myli ir praleido. Tai nuostabi ypač tuo, kad ji kiekvieną kartą nekreipė dėmesio į mane. Ji niekada nebuvo tokia užjaučianti ir rūpestinga mūsų santykiams, ji niekada nebuvo tokia emocinga. Prašau jūsų visų, laukiančių jūsų rezultatų, nenusiminkite. Mes visi nusipelnėme būti mylimi ir jausmas nuostabus. Noriu padėkoti lordui Padmanui už laimę, kurią jis teikia žmonėms. Dabar labiau pasitikiu savimi ir mano gyvenimas yra geresnis vien dėl to. Aš žinau, kad viskas bus tik geriau. Labai ačiū, labai ačiū. Aš esu tokia dėkinga, kad lordas Padmanas ir visos gražios mylinčios dvasios palaiko meilę. " Reikia pagalbos? „WhatsApp“ dr. Ilekhojie, tel. 2348147400259 arba El. Paštas info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com Svetainė: https://gethelps.online
2020-04-14
-17
Atsakyti
Donald Tarqut
Sužinojau apie jūsų svetainę internete ir užsisakiau meilės romaną, nes mano 5 metų draugė paliko mane pas kitą vyrą. Aš turėjau meilės burtą ir po 24 valandų, kai aš jį užsisakiau, aš pradėjau matyti rezultatus. Aš pradėjau gauti jos laiškų, pasakojančių, kaip ji mane myli ir praleido. Tai nuostabi ypač tuo, kad ji kiekvieną kartą nekreipė dėmesio į mane. Ji niekada nebuvo tokia užjaučianti ir rūpestinga mūsų santykiams, ji niekada nebuvo tokia emocinga. Prašau jūsų visų, laukiančių jūsų rezultatų, nenusiminkite. Mes visi nusipelnėme būti mylimi ir jausmas nuostabus. Noriu padėkoti gydytojui Ilekhojie už laimę, kurią jis teikia žmonėms. Dabar labiau pasitikiu savimi ir mano gyvenimas yra geresnis vien dėl to. Aš žinau, kad viskas bus tik geriau. Labai ačiū, labai ačiū. Aš esu dėkinga, kad dr. Ilekhojie ir visos gražios mylinčios dvasios palaiko meilę. " Reikia pagalbos? „WhatsApp“ dr. Ilekhojie, tel. 2348147400259 arba El. Paštas info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com Svetainė: https://gethelps.online
2020-04-03
+5
Atsakyti
Cherry Benoit
Noriu pasakyti didelę padėką vyrui, kuris šiandien šypsosi už tai, kad vėl sujungė mane ir mano vyrą, po to, kai jis išsiskyrė su manimi, dr. Ilekhojie, kuris yra labai galingas burtų žinovas. Jis sugrąžino mano vyrą pas mane ir privertė mane maldauti atleisk jam už viską, ką jis padarė su manimi, aš tikrai jo labai pasiilgau ir visada mylėjau. Aš džiaugiuosi, kad turiu jį atgal į mano gyvenimą, ir visi mano dėkingi dr. Ilekhojie, kad padėjo man ir sugrąžino mano vyrą į savo gyvenimą su savo didelėmis jėgomis. Mano draugai, kurie išgyvena santuokos ir skyrybų problemas. Užtikrinu jus, kad galite sugrąžinti meilužį į savo gyvenimą pas dr. Ilekhojie. Galite susisiekti su juo: (gethelp05@gmail.com) arba galite paskambinti ir „WhatsApp“ jam paskambinti telefonu +2348147400259. Aš ir toliau skelbsiu jo vardą internete dėl gero darbo, kurį jis padarė dėl manęs. Jo el. Paštas vėl yra gethelp05@gmail.com
2020-02-14
-22
Atsakyti
Bruma Chalen
Mano draugas išsiskyrė su manimi ir mes kartu jau trejus metus. Mano meilė jam niekada nemirė, nes jis buvo mano pirmasis vaikinas. Nors mano draugė Klaudija žinojo apie mano jausmus mano vaikinui, ji ieškojo burtininkų, kurie galėtų padėti man sugrąžinti buvusį vaikiną pas mane be mano žinios. Aš niekada nežinojau, bet vieną dieną ji supažindino mane su dr. Ilekhojie ir aš su juo susipažiniau. Laikui bėgant aš pradėjau jausti, kad mano vaikinas yra šalia manęs, ir per 3 dienas mano draugas vėl susitiko su manimi. Mano liudijimas apie tai, kaip aš susigrąžinau savo buvusį gyvenimą, mano mokykloje tapo virusiniu, ir daugelis mano draugų turėjo kontaktą su šiuo rašybos ratu. Rašau jo el. Laišką čia tiems, kurie ieško pagalbos, el. Pašto adresas yra gethelp05@gmail.com arba galite paskambinti arba kreiptis į jį šiuo numeriu +2348147400259
2020-02-12
+7
Atsakyti
varinis kabelis
man idomu ka yra paaukoje visi tie verslininkai Seklos ir kiti savo gyvenime.dauguma ju yra arogantiski verslininkai,savo rato chebra ir ju gyvenimo budas ,ypac tokiose kelionese visiems puikiai yra zinomas,nesveikas maistas ir alkoholis.
2019-09-19
+17
Atsakyti
Tadulis
Atsispausdinkite Bitcoin Pinigine ir idekite adresa,
2019-09-18
+4
Atsakyti
P3
Nebūkit abejingi
2019-09-18
+3
Atsakyti
dj
Per Žinias sakė, kad JV paaukojo. Žinoma dėl LT, žaidėjų važiuoja palaikyti, tai būtų natūralu ir LKF prisidėti ir kitiems žaidėjams. Žinoma verslas ( ypač tie kas reklamuojasi per reklamas ). Patys neišsimokės jei nepadės..
2019-09-18
+12
Atsakyti
djgaffer
Užuojauta šeimai ir visiems artimiesiems.Tokios nelaimės bet kam gali nutikti,todėl prisidėti ir padėti reikia.Pinigėlio bus paaukota,svarbiausia Andriaus sveikata.
2019-09-18
+2
Atsakyti
Jjaa
Laikas federacijai parodyti kad jei ne px(Sabas ypač). Galėtų be abejo ir žaidėjai kažkiek prisidėti. Nežinau, būčiau JV vietoja padengciau ta gydymą pinigų daugiau nei smeginu turi. Kodėl jais ne pasidalinus ir palengvinus šeimos sunkumus
2019-09-18
-2
Atsakyti
zosia
beprasmiska kisti pinigus i darzove...
2019-09-18
-27
Atsakyti
eX
Nagi NBA turtuoliai parodykit savo sąmoningumą, žmogus iki gyvenimo galo gal neišsimokės.
2019-09-18
+6
Atsakyti
Kas nori pabendrauti? :) http://inx.lv/CdN
2019-09-18
-18
Atsakyti
Lebronas
alio Jonai Valanciunai,Domantai Saboni ir kiti rinktines zaidejai alio!
2019-09-18
+24
Atsakyti
alio
nebloga ligonine naktis 1200 euru...
2019-09-18
-10
Atsakyti
TommyGun
Galėtų mūsų turtingieji krepšininkai parodyti, kad jiems fanai irgi rūpi ne tik pakalbėjimais. Lygiai taip pat ir federacija.
2019-09-18
+38
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.