Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Vos pasibaigus Kauno „Žalgirio“ pergalingoms rungtynėms, kuriose Lietuvos čempionai 81:47 pranoko Pasvalio „Pieno žvaigždes“, šalies žiniasklaida išplatino žinią, jog komandą gali palikti įžaidėjas Alexas Perezas.

Fotogalerija

„Lrt.lt“ žiniomis, įžaidėjas turi problemų šeimoje ir gali palikti komandą. Tą patvirtino ir „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius.

„Jam tikrai nėra lengva, kadangi serga ir tėtis, ir senelis. Jis dirba labai profesionaliai, stengiasi, bet, aišku, galvoje yra sunkios mintys. Tai jam nepadeda, bet bandome jį palaikyti. 

Klubas daro viską, kad jis jaustųsi kuo geriau. Su jo darbo etika problemų nėra. Kaip ir kiekvienam naujam žaidėjui, jam reikia laiko, bet situacija šeimoje – nepavydėtina“, – komentavo Jasikevičius.

Paklaustas, ar meksikietis gali palikti komandą, Jasikevičius nekonkretizavo.

„Nežinau. Viskas priklauso nuo jo. Mes esame patenkinti jo darbo etika ir nusistatymu. Nelinkėčiau niekam patirti to, ką jis išgyvena dabar“, – teigė treneris.

Kalbėdamas apie rungtynes, kuriose buvo iškovota antroji pergalė LKL pirmenybėse, treneris nebuvo toks patenkintas kaip po pirmojo mačo Šiauliuose.

„Rungtynės buvo įdomios. Skirtumas didelis, bet nemanau, kad atlikome daug dalykų labai gerai. Kai kurios detalės nebuvo atliktos, turėjome prastą dieną koncentracijos klausimais. Reikia džiaugtis, kad atjungėme pagrindinį varžovų įžaidėją, kuris, manau, jiems yra labai svarbus žmogus.

Nieko nepataikėme, kas būtų atlaisvinę žaidimą, bet 15 po varžovų krepšiu atkovotų kamuolių rodo, kad stengėmės. Taip, kad demonstruoti akiai gražų žaidimą dabar nebūtų logiška. Svarbiausia rinkti pergales ir mokytis iš savo klaidų“, – šio vakaro rungtynes apibendrino Jasikevičius.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
11
Naudingumas
24
Atkovoti kamuoliai
11
Baudų metimai
70%
7/10

– Kalbant apie spurtą antrajame kėlinyje, žaidimas užsikūrė su Lekavičiumi ir Jokubaičiu?
– Taip. Šiai dienai labai svarbu turėti žaidėjų, kurie žino sistemą. Jie (Lekavičius ir Jokubaitis) žino sistemą, jie geriau jaučiasi. Tai yra logiška ir taip yra kiekvienais metais, nemanau, kad kažkas labai keisis.

– Jokubaitis po vasaros atrodo fiziškai stipresnis. Kiek jis pridėjo fiziškai ir kiek pas jį yra ramybės galvoje?
– Manau, kad žmogus su kiekvienais metais būdamas toje pačioje sistemoje tampa ramesnis. Klausimas tik ar taip kiekvieną kartą pataikys iš toli. Šiandien tas pataikymas buvo 3 iš 3, tai jau tikrai padaro jį įvairiapusišku žaidėju. Labai malonu dėl jo, nes jis daug dirba ir stengiasi ties metimu. Tai nėra žaidėjas, kurį reikėtų skolinti ar kažką daryti. Jis – „Žalgirio“ žaidėjas.

– Antrajame kėlinyje po Zacho LeDay išprovokuotos pražangos juokėtės. Kas ten buvo?
– Jis – pavyzdys kaip reikia aukoti savo kūną dėl komandos. Jis tą patį daro ir per treniruotes, prisiima vadinamus charge‘us (išprovokuota varžovo pražanga puolime), o tai labai svarbu, nes tai yra asmeninė pražanga varžovui. Tokių epizodų jis turėjo ir Turkijoje, kuomet stovi baudos aikštelėje ir yra pasiruošęs aukotis vardan komandos.

– Thomas Walkupas šį vakarą nežaidė tiesiog dėl Karolio Lukošiūno ar turėjo kažkokių problemų?
– Turėjome mažą labai problemėlę su keliu. Kažkiek atliko procedūrų ir nuo rytojaus pradės treniruotis. Labai malonu, kad Karolis gavo progą debiutuoti ir kaip matėte, atrodė labai solidžiai, ką apibūdino 5 rezultatyvūs perdavimai.

Komentarai:
Krepsinis24.eu
Sveiki. zaidimas krepsinis24.eu ! ateikit. vyksta ivairus turnyrai!!!
2019-09-26
-2
Atsakyti
BitCoin Miner
Kas nori nemokamai uzdirbinet bitcoin registruokites https://www.novahash.net/?ref=KMiCPsLD investave tikru pinigu galit padidint uzdarbi, viskas veikia galit pasigooglint apie sia platforma patys. Per diena nieko neinvestavus uzdirbsite po 0,3eur tai per men gaunas apie 10eur tai tikrai uz dyka gauti 10eur i men nera blogai o dar investavus galima ir zenkliai padidint uzdarbi kuris atsipirks kaip teigiama per 2sav
2019-09-26
-8
Atsakyti
Jūs nežinote, kur rasti moterį nakčiai? Ateik >>> http://inx.lv/CdN
2019-09-25
+8
Atsakyti
Lrytas
meksikietis perez savo noru nori nutraukti sutarti su lietuvos cempionais ir greitu metu gali palikti komanda uzaidejas siuo metu isgyvena sudetinga laikotarpi taciau klubas deda visas pastangas ji islaikyti jo situacija seimoje yra nepavydetina
2019-09-25
-4
Atsakyti
Žalias kraujas
perezai stipribes pasilik zalgiri💪💪
2019-09-25
+16
Atsakyti
Vika
Visi normalus zmones nesvarbu Zalgirio Ryto Neptuno ir t.t. gerbejai linki stiprybes ir sveikatos ir nerelios savitvardos sitoje situacijoje Perezui... Gyvenimas kartais toks yra ir mes turime visi palaikyti ji tikiuosi penktadieni jei jis dar bus visa arena bus su juo ir jis tai jaus. Neigiamu komentaru nekomentuosiu, jie to neverti.
2019-09-25
+37
Atsakyti
Manau visos tiesos neišgirdome, gal ir nežinosime niekada.
2019-09-25
-17
Atsakyti
Anonimas
"paemejams" noretusi primint,kad jei klubas mastytu taip pat,tai lekavicius po siai dienai butu amzinai perspektyvus.bet ne,dave jam zaist nors visai nepatyres buvo,ir ka?neprapuole zalgiris,o mes turim puiku zaideja.tas pats ir su jokubaiciu-jei jis bus tik 4-5 rotacijos zaidejas,normalaus progreso prie tiek minuciu neimanoma padaryt,o mes turesim dar viena amzinai perspektyvu
2019-09-25
-6
Atsakyti
bum shaka laka
na kas čia dar neaišku, darbdavys (klubas) nelaikys ne sukoncentruoto darbui darbuotojo (žaidėjo). Tikslai aukšti, kad ir kokios tos problemos, faktas kad Perez mintimis ne darbe ir jame nebus, tad klubas tikrai bandys nutraukti sutartį abipusiu susitarimu ir tiek.
2019-09-25
+6
Atsakyti
zalgiris
na galbut surastu kita naujoka dar gal suzaistu su baskonia
2019-09-25
Atsakyti
Klubas
tegul paleidzia jau ira tokia situacija buvus kazkuriam kitam klube kai zaidejas turi problemu seimoje
2019-09-25
-4
Atsakyti
Reikia paleist
o visi jau buvo usipuole pereza del sunkaus zaidimo
2019-09-25
-1
Atsakyti
Antanas
meksikonas tinkamas tik nar.kotiku mulu but
2019-09-25
-17
Atsakyti
Reikia paleist
pereza tikrai matosi kad taip zaidzia mintis apie seimoje problemas
2019-09-25
-14
Atsakyti
mąstytojas
Tada ir Perezo veganizmo priežastys aiškios -- vėžio baimė, daug mokslo rodo, kad mažina jo riziką augalinė mitybą. Kiek sutrikdė, kad Walkupas su Hayesu akivaizdžiai šaipėsi būtent iš jo naujausiame video, dabar tie pokštai dar juodesni.
2019-09-25
-5
Atsakyti
aiskus 2 dalykai
1. Get well, Perez 2. Bus paimtas ne prastesnis zaidejas
2019-09-25
+10
Atsakyti
Anonimas
o,pasirodo medinukui kelias netvarkoj,stai kur priezastis kodel jokubaitis gavo sansa :D
2019-09-25
-7
Atsakyti
D
Savaite dar nepraejo nuo sezono atidarymo, o jau zaidejai bega :DDDDDDDDDDDDD
2019-09-25
-12
Atsakyti
djgaffer
Dabar aišku,kodėl Perezui taip sunkiai kol kas viskas einasi.Suprasti žmogų reikia,kai tokios bėdos šeimoje.Stiprybės jam ir tikėkimės,kad viskas gerai baigsis.
2019-09-25
+22
Atsakyti
Valdas
Yra kaip yra,gi nekaikysi žmogaus, kai tokios šeimyninės aplinkybės, tegul iesko žaidėjo, nes eurolygą čia pat jau
2019-09-25
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Kauno Žalgiris
Pasvalio Pieno žvaigždės
51%
30/59
Metimai iš žaidimo
28%
15/54
47
Atkovoti kamuoliai
21
23
Rezultatyvūs perdavimai
12
4
Perimti kamuoliai
6
1
Blokuoti metimai
1
68%
27/40
Dvitaškiai
38%
10/26

Rungtynių žaidėjai

Rokas  Jokubaitis
16 PTS
6/6 FG
1/1 FT
Paulius  Petrilevičius
17 PTS
7/11 FG
3/4 FT
Jock  Landale
11 REB
7 DREB
4 OREB
Trevor  Thompson
4 REB
4 DREB
0 OREB
Karolis  Lukošiūnas
5 AS
0 TO
13 MIN
Pasvalio Pieno žvaigždės
Keli žaidėjai
3 AS
Jock  Landale
24 EFF
67% 2P%
0% 3P%
Paulius  Petrilevičius
14 EFF
64% 2P%
- 3P%