Nuotr.: bcmazeikiai.lt
Nuotr. bcmazeikiai.lt

Prieš Nacionalinės krepšinio lygos (VIKINGLOTTO – NKL) sezono startą Mažeikių „Ereliai“ nusprendė atsisveikinti su vilčių nepateisinusiu legionieriumi iš Baltarusijos Andrejumi Aheyenka.

27-erių baltarusis buvo pirmasis „Erelių“ vasaros pirkinys, tačiau Aheyenkai sunkiai sekėsi įsilieti į komandą.

194 cm ūgio puolėjas per septynerias draugiškas rungtynes vidutiniškai rinko po 4,4 taško.

Tiesa, su legionieriumi iš Baltarusijos atsisveikinusiems „Ereliams“ ilgai pamainos ieškoti nereikėjo. Prie raudonai baltų prisijungė 202 cm ūgio puolėjas Dovydas Daubaris.

21-erių aukštaūgis, su trumpomis pertraukomis, kartu su „Ereliais“ sezonui ruošėsi nuo pat teniruočių stovyklos pradžios.

Paskutinius keturis sezonus Daubaris praleido Regionų krepšinio lygos A divizione. Pernai krepšininkas atstovavo Plungės „Olimpo“ komandai ir vidutiniškaia rinko po 8,4 taško ir atkovojo po 6,1 kamuolio.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Andrey Aheyenka

Andrey  Aheyenka
Komanda: Mažeikių Ereliai
Pozicija: SF, PF
Amžius: 27
Ūgis: 194 cm
Svoris: 118 kg
Gimimo vieta: Baltarusija