Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Jubiliejinį sezoną pradėjusi Utenos „Juventus“ ekipa sulaukė pastiprinimo. Klubas sudarė mėnesio trukmės sutartį su šiandien 28 metų gimtadienį švenčiančiu 199 cm ūgio puolėju Dariumi Tarvydu.

Šį sezoną pelnomi taškai

42%
73,8
Pelno taškų: 73,8
Taiklumas: 41,9%
Vieta lygoje: 7
Geriausias pasiekimas: 86
Blogiausias pasiekimas: 65
Daugiausia pelno: Žygimantas Skučas

Iš Švenčionėlių kilęs žaidėjas į Lietuvą grįžta po penkių sezonų pertraukos – praėjusiame sezone vilkėjo antrojoje Prancūzijos lygoje rungtyniavusios Šervevilio-Mezjero „Etoile“ ekipos marškinėlius.

Puolėjas per vidutiniškai 20 aikštelėje praleistų minučių rinko po 9,3 taško (47,7 proc. dvitaškiai, 35,6 proc. tritaškiai, 63,3 proc. baudos), atkovojo po 4,3 kamuolio, atlikopo 1,3 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 10,4 naudingumo balo.

„Šis pastiprinimas – ne iš gero gyvenimo. Kurį laiką turėsime verstis be Igno Vaitkaus, tad teko lopyti atsivėrusias spragas. Žinome, koks žaidėjas yra Darius, žinome, ko galime iš jo tikėtis, todėl manome, kad jis padės mums kovoje dėl pergalių.

Suprantame, kad po kelių treniruočių žaidėjui bus sunku visiškai įsilieti į komandą, tačiau pagalbos tikimės jau šį šeštadienį“, – teigė „Juventus“ klubo direktorius Eimantas Skersis.

Paskutinį kartą „Betsafe-LKL“ čempionate Tarvydas žaidė 2014-15 metų sezone, kuomet atstovavo „Mažeikių“ ekipai.

Puolėjas Utenos „Juventus“ ekipoje debiutuos jau artėjantį šeštadienį, kai Urbono auklėtiniai namuose stos į kovą su Prienų „CBet“ ekipa.

Komentarai:
k
Vaitkus silpnai atrodė sezono pradžioj
2019-10-11
-6
Atsakyti
ht
Geras kasioras, atsimenu Mazeikiuose. Padovanojo pirma pergale po 25 pralaimejimu is eiles Mazeikiuose, israse stoga Kulvieciui paskutinem sekundem pries Juventusa kai galejo persvert rezultata.. Sekmes.
2019-10-11
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.