Naujausioje „BasketNews.lt podkasto“ tinklalaidėje Karolis Tiškevičius, Jonas Miklovas ir Jonas Lekšas diskutuoja apie Kauno „Žalgirio“ pergalę prieš Madrido „Real“, Dainiaus Adomaičio žinutę Martynui Echodui ir Andrea Trinchieri aroganciją, LKL žaidėjų uždarbius bei kokie mokami mokesčiai mokami be algų. 

Temos:

  • apie galingą Zacho LeDay pasirodymą ir „Žalgirio“ pergalę prieš „Real“ (01:53);
  • ar Alexas Perezas bus pajėgus persilaužti ir tapti įžaidėju, neabejojančiu savo veiksmais aikštelėje? (16:08);
  • Jankūno žaidimas su Madrido „Real“ (19:46);
  • ar Marius Grigonis – visų laikų geriausias „Žalgirio“ atakuojantis gynėjas? (21:24);
  • Šarūno Jasikevičiaus pamokos žurnalistams po mačo su „AX Armani Exchange“ (25:33);
  • apie Dainiaus Adomaičio ir Andrea Trinchieri konferencijas po rungtynių su „Partizan“ (28:09);
  • apie Dainiaus Adomaičio viešą kritiką Martynui Echodui (33:48);
  • apie LKL žaidėjų atlyginimus (38:22);
  • apie Pauliaus Jankūno sutarties pasirašymo aplinkybes ir jo kontraktą (44:49); apie kitų žalgiriečių sutartis (48:41);
  • apie kitų LKL klubų krepšininkų atlygius (56:29).

Laidų įrašai pateikiami jums patogiose platformose – „Podbean“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“), „Stitcher“ ir „Spotify“. Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

„BasketNews.lt“ leidžiamas tinklalaides taip pat nuo šiol galite pasiekti „YouTube.com“ platformoje.

Vaizdo įrašas:

Naujausi įrašai:

Komentarai:
profesionalas
Dar nesugalvojote pavadinimo podkastui ? Siūlau - Du lochai ir Lekšas.
2019-10-19
+11
Atsakyti
Kitas treneris
Wow, jūs rimtai čia nepatenkinti Karoliu??? Čia visa esmė jis. Jam ir nereikia daug nusimanyti. Svarbiusia ką jis pasikviečia. O kviečia tikrai suprantančius krepšinį žmones. Jo tikslas iškelti klusimus diskusijoms kaip pvz Grigonis. Jo bajeriukai pagyvina viską. Jūs pykstat , kad jis sutrumpina vardą??? Ar arogantišką trenerį pavadino lochu, kas yra viso šou dalis. Bet einat i pačia didžiausią skylę Lietuvoje rašyti komentarų, kur išvien keiksmažodžiai, įžeidinėjimai vyska:) Atsipalaiduokit, daugiau šypsenų! :)
2019-10-19
+2
Atsakyti
Megejas
As irgi klausau daug podcastu, bet cia zemas lygis. Jeigu orentuojasi i budulius, tai suprantu. Bet nustebino Miklovas! Ka tu cia darai su tais atmorozgais?
2019-10-19
+6
Atsakyti
Velniop heiterius
klausau visus lietuviškus podcastus ir šia savaite šitas yra the best !!! Geri juokeliai ir nemažai inside info labai lengvai susiklause
2019-10-19
-2
Atsakyti
Treneris
tai gal jus pagalvokit apie pasiputima...vadinti trenerius lochais ir t.t. ir jus norit pagarbos?niekada neturesi, vestuviu vedejau:))
2019-10-18
+30
Atsakyti
Ohoho
Vyrukai o jusu ego , jau tiek nejuokais issiputes, nevaikiskai. Ypac jau pagrindinis jau ne vien isvaizda Vainauska primink pradeda. Nekazka.. jau is Zickaus ir pamokos gali nepadeti, kai tokie ego. Manau paskutinis podcastas, neverta klausyti. P.S. Miklovui dar pagarba bet suprantant ka reikia keisti.
2019-10-18
+15
Atsakyti
kaka
Aplamai kas tuos vaikų plepalus sugalvojo įrašinėti ir šiukšlinti internetą, va čia yra klausimas.
2019-10-18
+4
Atsakyti
eXas
Gal imanoma Jonai M. tau vienam vesti sia laida? Erzino Karolio vedimas laidos. Daug ir apie beleka kalbejimas. Krepsininku vardu trumpinimai (Eima). pagarbos zaidejams trukimai. Per didelis pasitikejimas savimi.
2019-10-18
+3
Atsakyti
hmz
Grigonis over Anthony Bowie, Marcus Brown ir James Anderson... ką jis vartoja....
2019-10-18
+28
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.