Nuotr.: Reuters – Scanpix
Nuotr. Reuters – Scanpix

Nuo šios vasaros Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) įpareigojo savo komandas skelbti tikslų krepšininkų ūgį bei amžių, o Shamsui Charania pavyko sužinoti vienų ryškiausių lygos žvaigždžių duomenis.

LeBron James

LeBron  James
Pozicija: SF
Amžius: 34
Ūgis: 203 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Akronas, JAV

Pavyzdžiui, Los Andželo „Lakers“ vedlys LeBronas Jamesas oficialiais duomenimis paaugo. Prieš tai buvo skelbiama, kad puolėjo ūgis siekia 203 centimetrus, tačiau paaiškėjo, kad iš tiesų jo ūgis yra 204 cm. Tuo metu Kevino Duranto ūgis visą laiką siekė apie 206 cm, tačiau dabar jis yra 207 cm. 

Tiesa, buvo krepšininkų, kurių ūgis sumažėjo. Tarp jų – Dwightas Howardas, Anthony Davisas ir Klay Thompsonas.

Iki šiol buvo skelbiama, kad Howardo ūgis siekia 211 cm, bet buvo patikslinta, jog puolėjo ūgis iš tiesų yra 208 cm. Visiškai identiški buvo ir tapo Daviso išmatavimai. Tuo metu Thompsonas nuo 201 cm „susitraukė“ iki 196 cm.

Anksčiau buvo pranešama, kad Bostono „Celtics“ centro Fallo ūgis yra ne 231 cm, kaip buvo skelbta iki šiol, o 226 cm. Visgi ir su tokiu ūgiu Fallas yra aukščiausias NBA krepšininkas.

Taip pat anksčiau buvo pranešta, kad žemesnis yra ir pirmasis NBA naujokų biržos šaukimas Zionas Williamsonas. Prieš tai buvo skelbta, kad jo ūgis yra 201 cm, tačiau tikrasis jo ūgis – 198 cm.

Komentarai:
...
tai kaip jie ten ta ubi matuoja jei skiriasi kaskart pamatavus...
2019-10-18
+5
Atsakyti
Antanas
tegul dar by.bius matuoja
2019-10-18
+9
Atsakyti
Anonimas
Stebuklai, be batu zaidejai sumazejo
2019-10-18
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.