Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Labiausiai patobulėjusio žaidėjo titulą atsiėmęs Pascalis Siakamas neilgai trukus turėtų padėti parašą ir ant itin pelningos sutarties.

Pascal Siakam

Pascal  Siakam
Pozicija: PF
Amžius: 25
Ūgis: 206 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Kamerūnas

Kaip praneša Shamsas Charania, Toronto „Raptors“ tęsia derybas su Siakamo atstovais dėl sutarties pratęsimo bei vyrauja nuotaikos, kad dar iki spalio 21-osios bus susitarta dėl naujo kontrakto.

Pridedama, jog kamerūnietis turėtų būti apdovanotas maksimalios vertės sutartimi. Jeigu puolėjui bus pasiūlyta ketverių metų trukmės kontraktas, tuomet jis uždirbs 130 mln. JAV dolerių. Jeigu bus pasiektas susitarimas dėl penkerių metų sutarties, tada Siakamo sąskaitą papildys 170 mln.

Vis tik, jei ekipos nesusitars, tuomet Siakamas taptų apribotu laisvuoju agentu ir taip galėtų bandyti save vasaros turguje.

Praėjusiame sezone puolėjas fiksavo 17,4 taško, 6,9 atkovoto kamuolio ir 3 rezultatyvių perdavimų vidurkius.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.