Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Domantas Sabonis nepasiekė susitarimo su Indianos „Pacers“ dėl kontrakto pratęsimo, o klubas jau pradėjo derybas su keliomis ekipomis dėl lietuvio mainų, skelbia „The Athletic“.

Pranešama, jog susidomėjimo Saboniu netrūksta. Vis dėlto, anot „The Athletic“ šaltinių, kol kas „Pacers“ prašoma kaina už aukštaūgį komandoms atrodo per didelė.

Sabonis, kuris artėjantį sezoną uždirbs 3,5 mln. JAV dolerių ir, jei nepratęs kontrakto, vasarą taps apribotu laisvuoju agentu, pakomentavo situaciją.

„Šiuo metu galvoju tik apie komandą, – „The Athletic“ kalbėjo 23-ejų atletas. – Pasiruošimas sezonui artėja prie pabaigos, aš dar turiu metus galiojantį kontraktą, todėl ne tai yra mano mintyse. Mano koncentracija yra padėti komandai. Mums tai turėtų būti puikūs metai, kurių labai laukiame, todėl tam ir koncentruojuosi.“

„Visi žaidėjai turi skirtingą nuomonę, kaip tvarkytis su savo sutartimi, – tęsė Sabonis. – Kalbėjau su daug krepšininkų, kurie susidūrė su tokia situacija. Agentai rūpinasi manimi, o aš stengiuosi tapti geresnis ir padėti komandai.“

Praėjusį sezoną 211 cm ūgio aukštaūgis NBA rinkdavo po 14,1 taško ir 9,3 atkovoto kamuolio.

Komentarai:
Jo jo , girdejau ir as
Veda derybas su Shanghai Sharks, keis i D-Mo.....
2019-10-20
-7
Atsakyti
Ggg
Atlaisvino vieta startiniame jo pageidavimu, tam kad iskeistu? Na nba daug logikos kaip visad:))
2019-10-19
-1
Atsakyti
Gazuotas
Aš tai manau, kad Paceriu tikslas kazka paimti iš šių arba praeitų metų rookie klasės, kad dar kurį laiką galėtų turėti low cost žaidėją, ir dabar yra tinkamiausias metas šitą trade daryt kol dar eina 1:1 kontraktus matchint. Tai suprask Paceriai turėtų taikytis į kokį Tyler Hero, Reddish, M.Porter Jr, Denis Smith Jr, ar net tą patį Wendell Carter Jr
2019-10-19
+4
Atsakyti
Romka
Bet tai normalus jie b... Daugiau Domui nepasiūlo, o parduot brangiai nori 😁
2019-10-19
+12
Atsakyti
:)
sakiau, kad neturedamas metimo saboniukas gaus atsarginio pinigus ir niekas jam max neduos. Dabar mazapimpiai galit minusuot :)
2019-10-19
-19
Atsakyti
asas
pries pora savaiciu raset kad pacers viska daro kad ji padarytu geriausiu zaideju ir t.t. nu jus lochai esat whahaha
2019-10-19
+4
Atsakyti
djgaffer
Kasmet tobulėja Sabonis,tai ir kaina jo automatiškai kyla.Pacers gal ir daugiau pasiūlytų,bet matyt jiems ir Bitadzė gerai tinka,tai nutarė kitaip dėliot savo ateitį.Kad ir kaip besibaigtų,Domantas nepraloš,o nuėjęs į kitą komandą iš karto jau gal gautų pagr.C rolę.
2019-10-19
+25
Atsakyti
Nu tai jei norėtu iškeist duotu 3x 50M. Nieko jie negaus uz jo tuos 3,5M ir dar tik vienus metus, ir tikrai vertė kris sezono eigoj. PVZ Pacers jo atiduoti už nieką neapsimoka, nes tie 3,5M realiai niekine suma NBA klubui, bet kitam kažką duot gero irgi neapsimoka, nes passimt 23metų žaidėja metams, kuris kitais gali išeit irgi nekažką. Kokį mažą nebent pasiimt jauną galėtu, bet kad nėra tokiu nu gal JAylen Brown ar Kris Dunn, tais pačiais metais pašaukti, Jaylen dar nepratesęs sutarties lyg tais, nes atsisakė 70M 4x. Nors žinant, kad dėl kinijos nekils turbūt tą algų kepurė iki 119M, tai pvz dauguma komandu, kurios dabar turi 2 superstarus neturės pinigų net vidutiniems žaidėjams.NBA nenustebsiu jei bus rekordinis maksimaliu kontraktu išpirkimas kitais metais.
2019-10-19
-2
Atsakyti
...
i PTB ismainys
2019-10-19
-5
Atsakyti
kunigas
Tetis veda derybas su nba klubais.
2019-10-19
-12
Atsakyti
LT
Kitais metais Domui baigiasi kontraktas ir Domas nori didesniu pinigu ir naujos sutarties,bet Pacers kazkodel nenori pratest galbut suabejojo jo progresu,visi dabar iesko tu ypac universaliu nes visus apsede Warriors sindromas,kai visi meta is bet kur.Noreciau,kad i Dalasa pakliutu ten pagrindas ypac talentingi baltieji Porzingis su Doncicium,jis ten tikrai pritaptu arba Memfis neblogas variantas,ten prie Valanciuno neprazutu.
2019-10-19
-7
Atsakyti
Spectre
reik tiketis kad bent contenderiai uzsinores sabo
2019-10-19
+7
Atsakyti
Vilius ukuose
kitaio tariant Goga viena graju suzaide
2019-10-19
+8
Atsakyti
Mokytojas
Gal straipsnio autoriui padėti išversti tekstą į lietuvių kalbą? Verčiant pažodžiui šnipštas gaunasi.
2019-10-19
+16
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.