16 tritaškių iš 30 pataikę Vilniaus „Sakalų“ krepšininkai Lietuvos krepšinio (LKL) lygoje iškovojo pergalę. Vilniečiai išvykoje po pratęsimo 103:95 privertė pasiduoti „Šiaulius“.

35-ąją mačo minutę po taiklaus Mato Niparavičiaus dvitaškio „Sakalų“ persvara buvo šoktelėjusi iki 16 taškų (83:67), tačiau tada šiauliečiai laimėjo atkarpą spurtu 18:0 ir persvėrė rezultatą savo naudai (85:83).

Pratęsimą „Sakalams“ išplėšė Mindaugas Reminas, kuris likus žaisti 19 sekundžių pataikė dvitaškį ir išlygino rezultatą.

Pratęsimą 8:2 pradėjo svečiai bei taip įgijo 6 taškų atotrūkį (93:87). Likus žaisti 25 sekundes Antonio Grantas taikliu metimu buvo kiek sumažinęs „Šiaulių“ atsilikimą (97:93), bet 4 iš eilės baudas pataikęs „Sakalų“ gynėjas Giedrius Kurtinaitis įtvirtino svečių pergalę.

„Sakalai“: Justas Sinica 34 (8/10 tritaškių), Giedrius Kurtinaitis 24, Matas Niparavičius 20 (13 atk. kam.), Mindaugas Reminas 9 (7 rez. perd.), Rolandas Matulis 8.

„Šiauliai“: Donatas Zavackas 23, Mantas Ruikis 21, Antonio Grantas 15, Gediminas Maceina 15, Tomas Rinkevičius 8.

Komentarai:
isvykoje... po tokiu rungtyniu mazai lieka abejoniu, kad trecia vieta (bent jau reguliariajame) uzims Alytus. tiesa, jiems dar su LR ir Z zaisti, bet turi dviem pralaimejimais maziau
2008-02-22
-10
Atsakyti
Bet šiaip man atrodo, kad tokio lygio lietuvį kaip Grantas Šiauliai neįpirktų...
2008-02-22
+1
Atsakyti
vaidutis
ir tokie savanaudziai kaip zavackas maus nx is siauliu :) aciu dievui :)
2008-02-22
+3
Atsakyti
vaidutis
gris jauciu antanas i siaulius :)
2008-02-22
-4
Atsakyti
Grybai
apie naujoka juoduka, Neptune'a. Jo jau komandoj nera. Pasieme vel kuncaitis. Jis privalo atsakyti, uz toki nekokybiska zaidima ir klubo lesu svaistyma. Klimavicius aiskiai pasakes - nenori uzsienieciu. Kuncaitis be ju neisivaizduoja zaidimo. Turim ka turim - bedarbis
2008-02-22
+1
Atsakyti
vnz.. tikiuos i nauda bus permainos. ziuresim ka paskirs treneriu :)
2008-02-21
+5
Atsakyti
Ne, Rudys tai žinau, adk per silpnas, kažkaip man paskutiniu metu pradeda atrodyti, kad Juodis geriau Neptūne tvarkos. To Grybas: "...O Neptune tai isvis, liepe sulost 2 vs 2 per treniruote, pamate, kad NKL lygio nesiekia ir ismete..." apie ką tu čia?
2008-02-21
-4
Atsakyti
Grybai
sakau tai, ka zinau - treneriui siauliu komandoje ant galvos lipi keletas zaideju, per treniruotes net leisdavo sau kisti snapa i taktikas. Su robertu giedraiciu kuncaitis isvis nebendradarbiavo, jis nesuvokia aikstes gynybos, bet neleidzia ir kitiems jos paaiskinti. Zodziu, silpnas treneris. O Neptune tai isvis, liepe sulost 2 vs 2 per treniruote, pamate, kad NKL lygio nesiekia ir ismete
2008-02-21
-2
Atsakyti
ne, tai tu cia svaigsti. jei rudi reikejo palikt 3 sezona siauliuose tai tu aklas turbut. jis tikrai per silpnas treniruot siumetine siauliu komanda. kur zaidejai tikrai geri surinkti.
2008-02-21
+1
Atsakyti
to Slamstastika: Prie ko čia pavydas ir tiesiog nuomonė, kad Kuncaitis nėra blogas treneris. Visi geri treneriai? :))) Svaigsti :)
2008-02-21
+3
Atsakyti
Jun1or

:DDD pavarai tu :D tau visi kas treniravo ar treniruoja neptuna yra geriausi ir nepakeiciamiausi treneriai :D ka cia su tavim padiskutuosi.. tiesiog pavydi, kad siauliai stipresni uz neptuna.
2008-02-21
-2
Atsakyti
Aš girdėjau tik tiek, kad Šiauliuose dirbti sunku. Tu man pasakyk, pas kurį trenerį Zavackas ramus būtų? Jis Kuncaitį visur siundinėjo ir Neptūne...jis ramus būtų tik pas kokį Sagadiną matyt :)) O šiaip, kai jis treniravo Neptūną komandoje buvo drausmė (išskyrus Zavacką). Dauguma Neptūno žaidėjų norėtų žaisti jo treniruojamoje komandoje. Ką pasiekė su Neptūnu? Sakai praleisdavo po 100 taškų, gal būt, bet esmė tame, kad pasiekė geriausią klubo rezultatą - mažąjį finalą.
2008-02-21
-3
Atsakyti
Grybai
ir dar, ka jis pasieke su neptunu? nieko, praleisdavo po 100 tasku, cia tas pats. Laisves jam reikia? papasakosiu istorija: pasieme olivero, tam priestaravao klimavicius (nes nenori juoduku). Nusileido. Treneris renka zaidejus. Taip pat grant. Taure buvo perpildyta del naujoko Neptune. JO JAU IRGI NERA. Kas per zaidejai cia ir ka jie veike? kas atsivede? treneris. Zaidimo nera - treneris lauk. Zaidimas kraupus jau puse sezono, siauliuose tiek pralosta, kad per visus sezonus iki siol namie tiek nepralosdavo
2008-02-21
-2
Atsakyti
Grybai
Junior, ka tu suvoki apie krepsini? sireika niekas? nelygink jo su grybu kazkokiu kuncaiciu, nelygink ir su kitais rinktines "strategais", kurie su tokia sudetim vos 3 vieta issikapanojo. Pas kuncaiti absoliutus bardakas, zaidejai lipa ant galvu treneriui ir jo negerbia, ypac prekevicius ir zavackas. Tikekimes, kad susitvarkys siauliai
2008-02-21
Atsakyti
Manot pasikvietę Sireiką kažką pakeisit? :))) Nieko iš to Sireikos nėra...turėjo Robi ir reikėjo džiaugtis. Sakot, kad tik jam sunku buvo. O iš kur tu žinai, kad kitiems lengva buvo? Rudį irgi gražiai atleido po antro sezono, nors buvo laimėta ir LKL bronza...
2008-02-21
+1
Atsakyti
Slamstastika jo tikriausiai siaulia nieko nezinojo apie jo isejima ... emiau ir patikejau. susitare graziai, be jokiu issipisinejimu ir viskas.

o sireika kaip treneris... nu patylesiu, bet faktai tokie, kad is visu komandu isskyrus siauliai buvo ismestas kaip muse is meslo. tiesiog sugebejes papulti tinkamoje vietoje tinkamu laiku. ir toliau gales siaulius treniruoti, gi ziuriu jiems daug nereikia, svarbu lkl graziai pasirodyti.
2008-02-21
+1
Atsakyti
Abrakadabra

taigi pats isejo, niekas jo neatleido, kliedi kazka apie rusija..

o kuncaiciui dar iki sireikos toli :) bet perspektyvus treneris.
2008-02-21
-4
Atsakyti
siauliai kaip visada elgiasi trumparegiskai ... grynai kaip kokios eilines rusu komandos. ten sako po pralaimetu rungtyniu algu nemoka, nu siauliuose gal nedaeita iki to, bet netoli ziuriu... tai vat, niekas treneriu neatleidzia po visiskai nieko nelemenciu rungtyniu lkl. jei taip, tai tada zalgiris griga jau turejo atleisti 2 ar 3 kartus ir t.t. kokie siauliu tikslai siais metais buvo? kiek prisimenu iskovoti 2 pergales ulebe, kazka parodyti bbl ir lkl. kolkas viskas pagal plana. nu tiesiog nera priezasties, na nebent sireikai nagai pradejo niezteti, bet jis ne ka geresnis uz kuncaiti treneris.
2008-02-21
Atsakyti
Ske
Lietuviz_

Nu tu nebesvaik agirdi :D Ka tu isvis cia kliedi,kad jo vadovavimas komandai blogas,ka tu sneki,kad minutiniu neeme? Ne tavo proteliui trenerio darba kritikuot,nes tau nedaugiau 16metu ir ka tu zinai ka treneris turi galvoje,ka jis mato perspektyvoj? Jis geriau zino uz tave,kada imt kada ne minutkes.Jeigu jau taip sakai,tai prasau argumentuok.Gal as ir klystu,bet kai jis buvo Klaipedoj tai jis gerai vadovavo.
2008-02-21
-2
Atsakyti
to Jun1or kiek buvau sio sezono siualiu varzybose(o ju buvau tikrai nemazai) galiu pasakyti,kad KUnce neatliko savo darbo. Niekada nepaprasys minutes pertraukeles,o jo vodavavimas komandai apgailetinas. Taip gal jis Klaipedoj ir buvo geras treneris,o cia nepritapo. Geras treneris yra tas,kuris sugeba prisitaikyti,bet kokioje komandoje ar aplinkoje bei rodyti su ja gerus rezultatus.
2008-02-21
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.