Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Maskvos srities „Chimki“ strategas Rimas Kurtinaitis prieš artėjančią Eurolygos dvikovą su Sankt Peterburgo „Zenit“ pranešė džiugias naujienas.

Specialistas iš Lietuvos pasidalino žinia, jog kryžminių kelio raiščių traumą besigydęs Chrisas Krameris yra pasiruošęs žengti ant parketo.

„Dvikovoje su „Zenit“ būsime beveik pilnos sudėties, neskaitant Jegoro Vialcevo ir Timofejaus Mozgovo. Krameris turėtų žaisti, Stefaną Jovičių taip pat naudosime rungtynėse“, – geromis žiniomis pasidalino Kurtinaitis.

Vasarą iš Vilniaus „Ryto“ į Rusijos ekipą persikėlęs 31-erių Krameris traumą patyrė kovo 5-ąją mače Valensijoje su vietos „Basket“.

Buvęs sostinės klubo kapitonas Lietuvoje praleido du metus ir praėjusį sezoną Europos taurėje vidutiniškai pelnė po 6,3 taško, atliko po 4,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 9,4 naudingumo balo.

Maskvos srities klubas Eurolygoje po 6 turų su 4 pergalėmis žengia 5-oje vietoje.

„Chimki“ ir „Zenit“ dvikova Sankt Peterburge įvyks ketvirtadienį 19 valandą.

Komentarai:
djgaffer
Vienas iš tų ryto žaidėjų,už kuriuos tikrai džiugu,kad pasveiko.Sunkūs tie keli metai jam buvo,ypač dėl traumų.Lieka palinkėti pagaliau sužaisti pilną sezoną.
2019-11-06
+23
Atsakyti
Fhfwydg
O tai dziaugsmas kad grybas kazkoks i aikste grys
2019-11-06
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.