Reguliariajame Eurolygos sezone laimėję 10 kartų per 14 mačų Malagos „Unicaja“ krepšininkai rakto į pergales negali rasti „Top 16“ etapo varžybose. Praėjusį sezoną Eurolygos finalo ketverto turnyre kovojusi „Unicaja“ G grupės varžybose išvykoje 67:75 (17:12, 17:27, 19:19, 14:17) turėjo pripažinti Romos „Lottomatica“ krepšininkų pranašumą ir patyrė jau antrąją nesėkmę iš eilės.

Trapia persvara svečiai galėjo džiaugtis tik pirmajame kėlinyje. Prasidėjus antrajam ketvirčiui aikštės šeimininkai spurtavo 7:0 ir išsiveržė į priekį (19:17). Nors italai kelis sykius buvo įgiję 7-9 taškų pranašumą, „Unicaja“ stengėsi nepasiduoti ir kiekvieną kartą varžovams nutolus susiimdavo bei išlygindavo rezultatą.

Vis dėlto po „Lottomatica“ krepšininkų 8 be atsako pelnytų taškų ketvirtojo kėlinio pradžioje ispanai neatsigavo. Aikštės šeimininkai įgijo 9 taškų persvarą, kurią išlaikė iki pat mačo pabaigos ir šventė pirmąją pergalę G grupėje.

„Lottomatica“: Roko Leni Ukičius 19, Davidas Hawkinsas 11, Jonas Stefanssonas 10, Roberto Gabini 10, Erazemas Lorbekas 9 ... Ibrahimas Ibinas Jaaberas 5 (7 atk. kam., 8 per. kam.).

„Unicaja“: Marcusas Haislipas 20, Jiri Welschas 12, Davoras Kusas 11.

Komentarai:
Ibrahimas Ibinas Jaaberas geru steelsu pavare - TOP 16 atradimas vienok
2008-02-22
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.