Nuotr.: IMAGO – Scanpix
Nuotr. IMAGO – Scanpix

Roko Giedraičio atstovaujama Berlyno ALBA ekipa kenčia nuo traumų. Vokietijos klubas paskelbė, jog iš rikiuotės iškrito Peytonas Siva ir Tyleris Cavanaugh.

Tyler Cavanaugh

Tyler  Cavanaugh
Tyler  Cavanaugh
MIN: 14.62
PTS: 8.71 (52.73%)
REB: 3.71
AS: 0.71
ST: 0.43
BS: 0.43
TO: 0.29
GM: 7

29-erių Siva susižeidė šlaunį ir negalės rungtyniauti apie dvi savaites, tuo metu 25-erių Cavanaugh patyrė čiurnos traumą ir be krepšinio privalės praleisti tris mėnesius.

Siva kartu su Giedraičiu ALBA ekipoje vieninteliai fiksuoja dviženklį rezultatyvumą ir naudingumą Eurolygoje. Amerikietis įmeta po 12,2 taško ir renka po 12,8 naudingumo balo, tuo metu lietuvis pelno po 13,7 taško bei įsirašo po 15,1 naudingumo balo.

Prie viso to, Siva dar atlieka 5,7 rezultatyvaus perdavimo ir yra geriausias pagal šį rodiklį vokiečių gretose.

Cavanaugh per septynis sužaistus mačus vidutiniškai aikštėje praleido po 14 minučių, pelnė po 8,7 taško ir sugriebė po 3,7 kamuolio.

Po pergalingo pirmojo Eurolygos turo dabar šešis kartus iš eilės suklupusi ALBA lapkričio 28-ąją savo aikštėje priims Kauno „Žalgirį“.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Tyler Cavanaugh

Tyler  Cavanaugh
Komanda: Berlyno ALBA
Pozicija: PF
Amžius: 25
Ūgis: 206 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: JAV