Nuotr.: ITAR-TASS – Scanpix
Nuotr. ITAR-TASS – Scanpix

Kauno „Žalgirį“ artimiausiu metu papildysiantis K.C. Riversas atsisveikino su savo atstovauta Sevilijos „Real Betis“ komanda.

Kelvin Rivers

Kelvin  Rivers
Pozicija: SF
Amžius: 32
Ūgis: 196 cm
Svoris: 97 kg
Gimimo vieta: JAV

„Sevilija, ačiū už meilę ir palaikymą! Buvo gerų ir blogų akimirkų, bet visumoje viskas buvo puiku“, – rašė Riversas.

Sandoris tarp „Žalgirio“ ir 32-ejų 196 cm ūgio gynėjo jau pasiektas, o apie jį oficialiai bus paskelbta artimiausiu metu.

Amerikietis sezoną pradėjo Ispanijos ACB lygos Sevilijos „Real Betis“ gretose, kuriose fiksavo 10,1 taško, 2,4 atkovoto kamuolio ir 2,2 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Krepšininkas galėjo už išpirką išvykti į Eurolygos arba Kinijos klubą, o kauniečiai nusprendė tuo pasinaudoti.

Atletas Eurolygoje žaidė nuo 2012 iki 2018 metų su vieno sezono pertrauka 2013-2014 m.

2017-2018 m. sezone amerikietis rungtyniavo Atėnų „Panathinaikos“ gretose ir Eurolygoje vidutiniškai pelnė po 8,5 taško, atkovojo po 2,7 kamuolio ir perėmė po 1,1 kamuolio.

2015 metais Riversas su Madrido „Real“ tapo Eurolygos čempionu, o 2015 ir 2016 metais laimėjo ACB lygą.

„Žalgiris“ pokyčių sudėtyje ėmėsi po to, kai nusprendė išsiskirti su įžaidėju Alexu Perezu.

Prieš devynias dienas Riversas į „Barcelonos“ krepšį įmetė 18 taškų:

Komentarai:
ww
Paziurejau jo pasirodymas su Barcelona. Gaila, bet Zalgiri jam niekas neleis taip siausti.. Bus uzdarytas i sistemos narveli ir gaus pildyti derinius. Sakykit, ka norit, bet tokia teisybe. Kai as kiekviena karta pasiziuriu Zalgirio naujoku pasirodymus, GALVOJU, o sitas tikrai geras bus. Bet jie atejes i Zalgiri buna isprausti i sistema. Zaidejam kartais reikia laisves.. Paziurekit Walkup zaidima pries ateinant i Zalgiri ir dabar Zalgiryje, atrodo du skirtingi zaidejai. Dabar paziurekim, kaip zaidzia Micic laisvai, Davies meta is toliau arba tritaski. Reikia tos laisves zaidime.. Pradzia mane sezono labai dziuginio, Zalgiris atrode toks laisvesni, metantis is toli, per rankas ir pns. O dabar atrodo visi susikauste, bijantis kazka laisviau padaryti. Nes jeigu mes per rankas ir pataikys, Saras apsauks. Patinka ziureti Zalgiri ir palaikau ji Eurolygoj, bet manau reiktu daugiau laisves zaidejams
2019-11-22
+5
Atsakyti
Anonimas
Greitai prašys, kad jį išpirktų Sevilija atgal...
2019-11-21
+13
Atsakyti
LKF - Lietuvos Kauno fanai
jonuk, negali atsigrozet situo zalgirio pirkiniu?
2019-11-21
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

86%
16,3
Pataiko: 16,3
Taiklumas: 86,0%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 22
Blogiausias pasiekimas: 8
Daugiausia pataiko: Zach LeDay