Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Dar šią vasarą Kanados rinktinei Kinijoje vykusiose pasaulio pirmenybėse padėti norėjęs, tačiau vėliau dėl traumos to padaryti negalėjęs R.J. Barrettas pareiškė norintis atstovauti nacionalinei komandai.

R.J. Barrett

R.J.  Barrett
R.J.  Barrett
MIN: 33.39
PTS: 15.13 (43.61%)
REB: 5.69
AS: 3.56
ST: 1.25
BS: 0.44
TO: 2.75
GM: 16

„Šią vasarą šimtu procentų planuoju atstovauti savo šaliai“, – duodamas interviu tinklalapiui „cbc.ca“ teigė Niujorko „Knicks“ žaidėjas.

Liepos pabaigoje Barrettą sustabdė NBA Vasaros lygos metu patirta blauzdos trauma, dėl kurios jis atsisakė dalyvauti planetos pirmenybėse.

201 cm ūgio puolėjas šių metų naujokų biržoje „Knicks“ komandos buvo pašauktas trečiuoju šaukimu.

Šį sezoną krepšininkas vidutiniškai pelno po 15,1 taško, atkovoja po 5,7 kamuolio ir atlieka po 3,6 rezultatyvaus perdavimo.

Kanada yra viena iš olimpinio atrankos turnyro organizatorių. Varžybų metu kanadiečiai savo šalyje priims Graikijos, Čekijos, Turkijos, Kinijos ir Urugvajaus rinktines.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

R.J. Barrett

R.J.  Barrett
Komanda: New York Knicks
Kanados rinktinė
Pozicija: SG, SF
Amžius: 19
Ūgis: 201 cm
Svoris: 92 kg
Gimimo vieta: Toronto, Kanada