Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Nuotr. Sputnik – Scanpix

Vakar vakare Belgrade vyko tikras trileris, po kurio aikštelę aukštai iškelta galva paliko „Crvena Zvezda“ krepšininkai, kurie mačą laimėjo 76:73. Vis tik Eurolyga šiandien pripažino, jog teisėjai šiose rungtynėse suklydo.

Po rungtynių diskusijų bangą sukėlė teisėjų sprendimas neįskaityti Guillemo Viveso tritaškio. Likus 3 minutėms ir 50 sekundžių, gynėjas paleido tritaškį, tačiau šis atsimušė į viršutinę lentos dalį ir mačo arbitrai trijų taškų neįskaitė.

Eurolyga išplatino pranešimą, kuriame teigiama, jog tritaškis turėjo būti įskaitytas, mat į užribį išlėkusiu kamuoliu yra laikomas toks, kuris:

– kamuolys yra žaidėjo, esančio užribyje, rankose

– liečia užribį žyminčias linijas ant parketo

– liečia pagalbines lentos dalis (laikmatį, kameras), lentos galą ar kitus objektus, nesusijusius su žaidimu

Mačo herojumi tapo Lorenzo Brownas, kuris liko vienas prieš savo gynėją prie tritaškio, bandė veržtis į dešinę pusę, tačiau atšoko atgal ir sviedė tolimą metimą su sirena, išplėšusį pergalę.


Rodyti komentarus
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Vardas:      
  Liko simbolių:     Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.