Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

NBA paskelbė geriausius praėjusios savaitės lygos žaidėjus, kuriais tapo Majamio „Heat“ ekipos puolėjas Jimmy Butleris ir Los Andželo „Lakers“ aukštaūgis Anthony Davisas.

Anthony Davis

Anthony  Davis
Komanda: Los Angeles Lakers
Pozicija: PF, C
Amžius: 26
Ūgis: 208 cm
Svoris: 115 kg
Gimimo vieta: Čikaga, JAV

Butleris savo ekipai praėjusią savaitę padėjo iškovoti 3 pergales iš 4 galimų, o per jas vidutiniškai rinko po 27,5 taško, atkovojo po 9 kamuolius ir atliko po 8,5 rezultatyvius perdavimus.

Savo ruožtu Davisas su „Lakers“ laimėjo visus 4 žaistus mačus, per kuriuos vidutiniškai fiksavo 35 pelnytų taškų, 8 atkovotų kamuolių ir 2,5 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

Šiuo metu „Heat“ ekipa Rytų konferencijoje yra iškovoję 17 pergalių ir patyrę 6 pralaimėjimus bei žengia treti, tuo tarpu „Lakers“ Vakaruose laimėjo 21 rungtynes iš 24 ir užima pirmąją vietą.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Jimmy Butler

Jimmy  Butler
Jimmy  Butler
MIN: 34.74
PTS: 20.63 (60%)
REB: 6.21
AS: 6.79
ST: 2.21
BS: 0.79
TO: 2.58
GM: 19