Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Carmelo Anthony praėjusią vasarą tikėjosi sugrįžti į Niujorką su planu, kuris „Knicks“ organizacijai galimai būtų atvedęs pirmojo ryškumo žvaigždes, skelbia „The Athletic“.

Carmelo Anthony

Carmelo  Anthony
Komanda: Portland Trail Blazers
Pozicija: SF
Amžius: 35
Ūgis: 203 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Merilendas, JAV

Anot Anthony aplinkai artimo žmogaus, krepšininko atstovai buvo užmezgę ryšį su „Knicks“ vadovybe, kuriai teikė sąlygą pasirašyti minimalios vertės sutartį.

Prie to paties, buvo bandoma įtikinti, jog kontrakto su Anthony pasirašymas padidintų Niujorko klubo šansus prisivilioti birželio 30-ąją laisvaisiais agentais tapusius Keviną Durantą ir Kyrie Irvingą.

„Knicks“ suintrigavo toks planas, mat 2011-2017 metais Niujorke žaidęs Anthony su savininku Jamesu Dolanu palaikė itin gerus santykius.

Visgi Niujorko klubo vadovai siekė garantijų: prieš pasirašant Carmelo, jie norėjo, kad Irvingas ir Durantas pasižadėtų pasirašyti kontraktus su „Knicks“.

Tačiau to nebuvo – abi NBA žvaigždės pasirinko Bruklino „Nets“. Tuomet „Knicks“ iš karto pasirašė kontraktus su kitais keliais laisvaisiais agentais Marcusu Morrisu, Juliusu Randle'u ir Bobby Portisu, bet ne su Anthony.

„Carmelo norėjo žaisti Niujorke, – cituojamas tas pats šaltinis. – Jis to tikėjosi, bet galų gale, tai neįvyko.“

Sezonui įsibėgėjus, Anthony galimybėmis patikėjo Portlando „Trail Blazers“, iš pradžių pasirašiusi negarantuotą kontraktą, bet po kelių sėkmingų pasirodymų jo statusą pakeitusi į garantuotą.

Per 11 sužaistų mačų 35-erių veteranas NBA fiksuoja 15,9 taško, 5,6 atkovoto ir 1,2 perimto kamuolio bei 1,4 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Komentarai:
Knicks iš vis lavonai...
2019-12-12
+5
Atsakyti
Sos
galvoju nog Knick pramete.... pasiringdami kiekibe ne kokybe.... baisu kaip manau Anthony turetu portlandui padeti.. sekmes...
2019-12-11
-1
Atsakyti
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - http://getmeets.com
2019-12-11
+6
Atsakyti
Antanas
tam nar.komanui jau visai su galva negerai?
2019-12-11
-18
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Carmelo Anthony

Carmelo  Anthony
Carmelo  Anthony
MIN: 31.14
PTS: 15.91 (47.69%)
REB: 5.64
AS: 1.36
ST: 1.18
BS: 0.27
TO: 2.18
GM: 11