Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Buvęs Klivlando „Cavaliers“ vyriausiasis treneris Davidas Blattas grįžta į Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA).

Niujorko „Knicks“ klubas paskelbė, jog specialistas šioje komandoje užims krepšinio operacijų patarėjo pareigas.

Prieš kurį laiką specialistui buvo diagnozuota pirminė progresuojanti išsėtinė sklerozė, o dar spalio mėnesį Blattas teigė, kad atsisveikina su krepšiniu ir vyriausiuoju treneriu nebedirbs.

„Laukiu artėjančių iššūkių, nes visada norėjau nuveikti daugiau. Po 12 metų trukusios krepšininko ir 27-erius metus – trenerio karjeros laikas žengti į naują gyvenimo etapą“, – tąkart sakė Blattas.

„Cavaliers“ klube Blattas dirbo nuo 2014-ųjų birželio iki 2016-ųjų sausio mėnesio. Per tą laiką jis atvedė Klivlando ekipą iki NBA superfinalo, kuriame 2-4 nusileido „Golden State Warriors“.

„Knicks“ po kurio laiko išsikapstė iš Rytų konferencijos dugno ir su 7 pergalėmis bei 21 pralaimėjimu užima tryliktąją vietą.

Komentarai:
Kagi
kaip čia ne žalią trolį paėmė? jis juk geidžiamiausias planetos treneris 😂
2019-12-18
-2
Atsakyti
durnius
bent pas Karnisova legtu, zydeliai visgi
2019-12-18
Atsakyti
djgaffer
Gerai,kai žmogumi patiki net ir jam esant ne pačios geriausios sveikatos.Knicks organizacija tikra nėra mėgstamiausia,bet šituo žingsniu užsidėjo bent vieną pliusą.Blattui didžiausios sėkmės.
2019-12-18
+13
Atsakyti
Ui
Tai kad Graikijoje visi žino kad išėjo iš Olympiacos dėl prastų rezultatų. Čia lietuvių neaišku kodėl išėjimą su liga susiejo.
2019-12-18
+5
Atsakyti
Dar prieš kelis mėnesius ligoninis #1 buvo o dabar jau sveikas kaip ridikas? Čia NY pas juos asilai dirba tai tikiu net Lipkevičius jiems tiktų
2019-12-18
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

47%
27,1
Pataiko: 27,1
Taiklumas: 47,3%
Vieta lygoje: 22
Geriausias pasiekimas: 40
Blogiausias pasiekimas: 18
Daugiausia pataiko: Julius Randle