Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Panevėžio „Lietkabelis“ tapo pirmąja komanda šį sezoną nugalėjusia Kauno „Žalgirį“, o Nenadas Čanakas suskubo džiaugtis išskirtiniu fanų palaikymu.

Fotogalerija

„Ką protingo čia bepasakysi. Tai yra labai didelė pergalė mums, – kalbėjo vyriausiasis „Lietkabelio“ treneris. – Visi žino, kad „Žalgiris“ turi geriausius žaidėjus ir geriausią trenerį, bet kartais kitos komandos stengiasi naudotis jų sunkiu tvarkaraščiu Eurolygoje. Mes taip ir padarėme. Žaidėme vieningai, su didžiule energija. Manau, kad šiandien žaidėme labai gerą krepšinį.“

Sekmadienį „Lietkabelis“ pasiekė sezono rungtynių žiūrimumo arenoje rekordą, kai susitikimą tarp Panevėžio ir Kauno ekipų stebėjo 4750 sirgalių.

„Taip, tai yra didžiulė pergalė, taškai turnyrinėje lentelėje, bet man asmeniškai tai yra laimėjimas, nes dabar pamačiau pilnutėlę „Cido“ areną. Tikiuosi, kad taip bus dar dažniau ateityje. Ačiū už tai“, – pabrėžė Čanakas.

– Puikūs Željko Šakičiaus, Tomo Dimšos ir Pauliaus Valinsko pasirodymai. Kaip visa tai atrodė jūsų akimis?
– Jeigu žiūrėtume į taškus, tai taip, jie yra pagrindiniai lyderiai. Tačiau krepšinis nėra tik apie taškus. Tu visada turi turėti savo komandoje tokius žaidėjus kaip Gabrielius Maldūnas, Vytenis Lipkevičius, Tomas Lekūnas, kuris, deja, bet iškrito iš rikiuotės. Jie daro labai daug juodo darbo ir žmonės to nemato. Kiekvienas žaidėjas man yra labai svarbus ir šiandien buvo tikrai komandinė pergalė.

– Po rungtynių kalbėjote, kad ši pergalė jums asmeniškai yra viena didžiausių karjeroje. Ar galėtumėte detaliau tai paaiškinti?
– Mano šalyje žmonės palaiko Belgrado „Partizan“, užaugau kaip „Partizan“ fanas ir mano didžiausias troškimas buvo nugalėti „Crvena Zvezda“. Ją nugalėjau finalo ketverte Serbijoje, kai treniravau „Partizan“. Tai buvo didžiausia pergalė mano trumpoje trenerio karjeroje. Dabar galite suprasti, kaip tai yra svarbu, nes ši pergalė man yra antra didžiausia karjeroje.

– Treneri, kaip manote, kiek jūsų komandai padės ši pergalė, kai „Lietkabelis“ ruošis rungtynėms Čempionų lygoje?
– Tai yra tik pergalė ir taškai turnyrinėje lentelėje. Man labai svarbu, kad žaistume 40 minučių su tokia vienybe, palaikytume vienas kitą. Jei tai išlaikysime, esame labai gerame kelyje.

Trenerių komentarai:

Komentarai:
dosancsua
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-06
+2
Atsakyti
Anonimas
Man tai juokingai nuskalbejo kai zurnaliuga paklause, kazka tokio: "Kaip jautiesi nugalejes PATI SARA", o jis zmogus kuklus tai ir atsake, kad kaip reikia. Per konferencija paskui jau sake, kad tai eiline pargale ir jam nesvarbu pries ka laimet, Milk Starus as Zalgiri
2020-01-06
+7
Atsakyti
To Djgaffer
ar nebūsi tamsta trenerio agentas?:)
2020-01-05
+5
Atsakyti
djgaffer
Puikus treneris,jau spėjų nemažai stiprių klubų į jį žvalgosi.Sakyčiau atrastas kaip iš niekur,bet kaip sugeba komandą sudėlioti.Sunku bus Lietkabeliui jį išlaikyti ir pasiseks tiems,kurie jį turės.
2020-01-05
+15
Atsakyti
Anonimas
tai kad maksvytis sara n kartu yra padejes, ispustas burbulas tas jaska
2020-01-05
+3
Atsakyti
D.
kandidatas pakeisti Šarą šiam išėjus į elitinį europos klubą. kodėl gi ne, šios dienos rungtynės, sutvarkyta panevėžio komandos psichologija _ byloja daug apie trenerio potencialą.
2020-01-05
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Panevėžio Lietkabelis
Kauno Žalgiris
44%
26/59
Metimai iš žaidimo
40%
25/62
41
Atkovoti kamuoliai
32
15
Rezultatyvūs perdavimai
14
7
Perimti kamuoliai
11
78%
21/27
Baudų metimai
94%
17/18
22
Pražangos
27

Rungtynių žaidėjai

Tomas  Dimša
21 PTS
8/11 FG
0/0 FT
Thomas  Walkup
12 PTS
4/6 FG
3/3 FT
Vytenis  Lipkevičius
9 REB
5 DREB
4 OREB
Paulius  Jankūnas
7 REB
7 DREB
0 OREB
Tomas  Dimša
6 AS
1 TO
31 MIN
Lukas  Lekavičius
6 AS
1 TO
27 MIN
Tomas  Dimša
25 EFF
75% 2P%
71% 3P%
Zach  LeDay
15 EFF
67% 2P%
0% 3P%