Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius susilaukė kritikos iš LKL komunikacijos vadovo Šarūno Mazalo dėl bendravimo su žurnalistu per spaudos konferenciją po pralaimėtų rungtynių „Šiauliams“.

Fotogalerija

„Negali taip bendrauti, – rašė Mazalas „Facebook“ paskyroje. – Kai Tautvydas Kubilius po konferencijos parašė „sudegiau“, galvojau, kad tai buvo eilinis trenerio patujinimas ir nepasitenkinimas po pralaimėjimo.

Bet čia buvo labai stipru. Ne, čia tikrai ne žurnalistas sudegė, čia sudegė treneris. Ir jei jau didžioji dalis komentarų smerkia tokį bendravimą (žinant asmens aukštinimą), vadinasi, gerokai perspausta.“

„Tu turi dirbti savo darbą ir gerbti tuos, kurie dirba savo darbą, – tęsė LKL komunikacijos vadovas. – Kad ir kas būtum, pagarba žmogui privalo išlikti. Tavo elgesys sudaro komandos įvaizdį ir parduoda bilietus. Tiek neigiamų komentarų apie asmenį jau seniai nemačiau.“

Mazalui nepasitenkinimą sukėlė Jasikevičiaus atsakymai žurnalistui spaudos konferencijos metu. 

„Ar tu žiūri mūsų rungtynes LKL? Čia tau pirmą sykį mes taip darome? Kas antrose rungtynėse taip darome. Idėja yra ta, kad mes turime jauną įžaidėją, kuriuo labai tikime ir kuriam labai reikia žaisti. Nesuprantu, atrodo pirmą sykį tokius dalykus darytume“, – žurnalistui, į klausimą apie Thomaso Walkupo žaidimą tik po ilgosios pertraukos, atsakė Jasikevičius.

Prieš tai Jasikevičius nenoriai atsakė ir į klausimą apie priežastis, lėmusias varžovų laimėtą kovą dėl kamuolių.

„Tokios, kurias išvardinau tau prieš kelias minutes. Tai, kad kai kurie žaidėjai nesugeba užsivesti LKL rungtynėms ir aš, kaip treneris, nesugebu jų motyvuoti“, – atsakė „Žalgirio“ vairininkas.

Komentarai:
Rukykit vaikučiai su savo tėveliais
Kauno jaunesniojo ir vidutinio amžiaus moksleiviai išgirdę žurnalisto klausimą net išsižiojo, koks nesvarbus jiems buvo atsakymas. Daugeliui jų būtent šitas klausimas buvo protingiausias ir pats svarbiausias šioje spaudos konferencijoje. O vaikučiai ir yra pagrindiniai tokių preskonferencijų žiūrovai.
2020-01-22
+4
Atsakyti
Alga tiesiogiai priklauso
Kaip jis nepsichuos, jeigu žalgiris eurolygoje kol kas uždirbo kiek nedidelė lietuvių komanda anglijoje nuimdama kopūstų derlių
2020-01-21
+41
Atsakyti
A.D.
Ačiū už puikiai padarytą reklamą treneriui Šarūnui. Iš komentarų kiekio aišku, kad Jis yra labai svarbus Lietuvai. Ačiū, Šarai, kad nenužudei iki šiol savyje žaidėjo. Pataupyk save, kiek gali, nes Tavęs laukia dar ilgi darbo metai ir graži karjera garsiuose krepšinio klubuose.
2020-01-21
-9
Atsakyti
...
Zalgirio klounada. Praplove kavesnkams smegenis ir kisenes ;)
2020-01-21
-34
Atsakyti
Sakai?
Smagu matyti procentus, pries 10 metu zymiai daugiau kas Jasikeviciu uzstotu. Dabar zmones labiau issilavine ir pozityviai progresuojantys. Nors aisku dar daug sovietiniu zvereliu is Kauno, gretimu rajonu ir kaimu yra like.
2020-01-21
+12
Atsakyti
Geda Jaskai
Gaila, kad pas mus nera drasiu zurnalistu, kurie galetu patrolint sita alkoholika. Pasikeles ant tiek, kad slykstu. Ir i kvaila klausima, galima atsakyt taktiskai jei esi isilavines zmogus.
2020-01-21
+4
Atsakyti
TDaY
chamas ir liks chamu. kostiumas zmogaus budo nepakeis
2020-01-21
+14
Atsakyti
Kamasolis
Nedarykit zurnaliugos is muses drambli. Norit, kad jus gerbtu? Ta pagarba reikia uzsitarnauti. Pabandykite gal viena karta jau dirbti, o ne siaip sau liezuviu malti.
2020-01-21
-3
Atsakyti
chilicom
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-21
-20
Atsakyti
Parabellum
Oho kiek cia ereliu islindo su pasiulymais zurnaliugoms. Paklauskit toki, anoki klausima, ignoruokit Saro preskonferencija:DD Jus lochai buvote, lochais ir liksite nes savo mandruma prie klaviaturos ir sugebate demonstruoti. Bepigu cia loti, o realybeje apsimyztumete vien nuo Saro zvilgsnio:D Atsirado mat miestieciai bei inteligentijos atstovai bnews portale:DDD
2020-01-21
+15
Atsakyti
roundronan
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-21
+9
Atsakyti
....
galetu zurnalistai paignoruot viena spaudos konfa, butu pamastymui buduliui:DD o kad sharo fanai gina ji kaip buduliai ar bydla visiska, tai nieko keisto, turbut an galvos patiems varytu jis, vistiek jie aiskintu, kad patys kalti, o ne sharas. Tokie "mandrumai" ir neaisku ko besivelianti i gincus morda sharo pasirodydavo dar jam zaideju bunant. Gaila tokio kaip krajashas nebuna spaudos konferencijose, tas panasiai saro stilium prie treneriu kibdavo, tai butu geras susidurimas dvieju oziu an tiltelio :))
2020-01-21
+5
Atsakyti
asas
Lietuvoje yra tik 2 treneriai kurie tikrai tiki jaunimu tai.. SIREIKA ir KILTINAVICIUS daugiau absoliuciai visi yra kaimieciai kurie zaidzia tik del pergales..nesvarbu kokia kaina..(pavizdys Lamelo Ball kuris bus 1saukimas nba..kaip visi stume ant jo..kaimieciai nemato talento mato tik ugi 220cm tada geras..o jei plonas zemokas tai viso gero.. neismaneliu prasigerusiu sutve..)
2020-01-21
-4
Atsakyti
Dzo
laikas nusileist Dievui ant zemes, nes TU esi Gryniu gryniausias VAFLIS, supuves kaimietis. I pabaiga tavo slove nes islindo tavo SISTEMOS , DIEVYBES, IR PSICHISKUMAS. prasiplauk eik burna nes smirdi SUDAIS, kai issizioji mikciau!!
2020-01-20
-7
Atsakyti
Ziuresime
pas LKL sara is vis trumpi Interviu kaip reguos
2020-01-20
-17
Atsakyti
Siauliai zalgiris
as nesmerkiu saro o matai suprantama pralaimejimas pyktas tiesiog nesusilaike klausimai netinkami
2020-01-20
+9
Atsakyti
Siauliai zalgiris
na Ryt manau Ceponis komentuos
2020-01-20
-30
Atsakyti
Lrytas
skaiciau kai del Saro kreipesi i Lietuvos Krepsinio Lyga ir zalgirio kluba
2020-01-20
+15
Atsakyti
Jonas
manau sekanciam interviu reiktu paklaust kada sitas kaimietis nusileis ant zemes. nes dabar ryskiai jis kitoj, apsisikusiu dielavaru planetoj. dar tegul mikcioja iki sezono galo, nes dabar eurolygoj sekasi labai gerai:)))
2020-01-20
-26
Atsakyti
Matosi koks yra
Nesiskaito su kitais, galvoja kad yra karalius. Lochas.....
2020-01-20
-42
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Kauno Žalgiris
Šiaulių Šiauliai
42%
27/65
Metimai iš žaidimo
49%
29/59
29
Atkovoti kamuoliai
41
18
Rezultatyvūs perdavimai
24
7
Perimti kamuoliai
11
0
Blokuoti metimai
1
85%
17/20
Baudų metimai
80%
20/25

Rungtynių žaidėjai

Artūras  Milaknis
18 PTS
6/12 FG
0/0 FT
Evaldas  Šaulys
20 PTS
6/13 FG
5/6 FT
Edgaras  Ulanovas
8 REB
5 DREB
3 OREB
Rokas  Gustys
10 REB
7 DREB
3 OREB
Thomas  Walkup
6 AS
2 TO
17 MIN
Šiaulių Šiauliai
Keli žaidėjai
6 AS
Edgaras  Ulanovas
20 EFF
67% 2P%
20% 3P%
Evaldas  Šaulys
26 EFF
50% 2P%
43% 3P%