Nuotr.: Youtube
Nuotr. Youtube

Šiame sezone startavusi Kauno „Žalgirio“ tinklalaidė #ŽalgirisOnAir po truputį artėja prie dešimtojo epizodo ir šį kartą klausytojams bei žiūrovams pristato pokalbį su komandos vidurio puolėju Martinu Gebenu.

Martinas Geben

Martinas  Geben
Martinas  Geben
MIN: 16.12
PTS: 7.95 (77.78%)
REB: 4.26
AS: 1.32
ST: 0.47
BS: 0.63
TO: 1.53
GM: 19

Kipras Serpauskas ir Lukas Gintautas aštuntajame #ŽalgirisOnAir tinklalaidės epizode su Gebenu pasikalbėjo apie socialinius tinklus, amerikietišką futbolą, brolius Ballus, gyvenimą Amerikoje, NBA, Šarūną Jasikevičių bei daugybę kitų dalykų.

208 centimetrų ūgio vidurio puolėjas nemažai laiko gyveno, mokėsi ir rungtyniavo Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV). Gebenas pripažino, kad būdamas tokio ūgio jis nuolat buvo kalbinamas žengti ir į amerikietiško futbolo aikštę.

„Kai esi aukštesnis ir didesnis, visi Amerikoje bando tau prikabinti amerikietišką futbolą, sako kurioje pozicijoje būtum geras ir panašiai. Mokiausi pakankamai mažoje mokykloje, kuri neturėjo šios sporto šakos komandos, bet kieme su draugais ar klasiokais pažaisdavome. Vis tik, ten yra didesnė traumų tikimybė. Tekdavo elgtis atsargiau“, – apie savo santykį su viena populiariausių sporto šakų JAV pasakojo žalgirietis.

Dar gyvendamas už Atlanto Gebenas turėjo galimybę matyti tuo metu Lietuvoje rungtyniavusių brolių Ballų istoriją iš ten, iš kur pastarieji yra kilę. Pasak aukštaūgio, objektyvumo JAV žiniasklaidoje būta nedaug.

„Tai buvo didelis cirkas. Mačiau tą šeimyną iš arčiau, nes vis tik Amerikoje tų pranešimų būdavo daugiau. Pamatęs, kad jie keliauja ne į Kauną ar Vilnių, o į tokį mažą miestelį Prienus, supratau, kad su tuo nebus nieko gero. Nuo pat pradžių žiūrėjau į tai skeptiškai. Amerikoje Lietuva buvo piešiama kaip kaimas, provincija ir šalis, kurioje nėra nei šaldytuvų, nei televizorių. Patys matėte, kiek žurnalistų iš viso pasaulio čia suvažiavo, bet buvo labai mažai objektyvių pranešimų“, – prisiminimais dalinosi pirmą sezoną „Žalgirio“ klube leidžiantis žaidėjas.

Šį sezoną metami tritaškiai

34%
7,6
Pataiko: 7,6
Taiklumas: 33,7%
Vieta lygoje: 16
Geriausias pasiekimas: 13
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Marius Grigonis

Apie viską plačiau, atsakymai į „blic“ ir žiūrovų klausimus – naujausioje #ŽalgirisOnAir tinklalaidėje, kurios ieškokite Kauno „Žalgirio“ „YouTube“ kanale bei visose pagrindinėse tinklalaidžių platformose.

Aštuntoje #ŽalgirisOnAir tinklalaidėje su Gebenu kalbama:

  • apie minusus būnant aukštaūgiu, vardo ir pavardės kilmę, įrašus „Twitter“ paskyroje, pažintį su Roku Gusčiu, M.Gebeno požiūrį į brolius Ballus, didelę aistrą „The Office“ serialui ir lietuviškus serialus (0:37);
  • apie persikėlimą į JAV, veiklą po karjeros, imlumą kalboms, lietuvišką himną per NCCA rungtynes, persilaužimo sezoną ir Mattą Farrellą (13:12);
  • apie įsimintiną triumfą universiadoje, peržiūrą Los Andželo „Lakers“ komandoje, NBA svajonę, Kauno „Žalgirio“ klubo pasiūlymą, darbą su Žydrūnu Urbonu ir persilaužimo etapą Utenoje (30:37);
  • apie Jono Valančiūno pavyzdį, atmosferą Lietuvos rinktinėje, žaidimą „Žalgiryje“, rolę komandoje, detalių svarbą aikštelėje, įtemptą pokalbį su Šarūnu Jasikevičiumi, pirmąsias Eurolygos rungtynes ir sunkiausius varžovus (45:30);
  • „Blic“ žaidimas (59:51);
  • žiūrovų klausimai (1:07:16).
Komentarai:
chilicom
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-21
-6
Atsakyti
kunigas
Boring
2020-01-20
-1
Atsakyti
sdsd
visa lietuva zvenge is lamelo ballo..o amerikonai susmurgeliai mate kad jis yra talentu talentas kuris bus pirmam 3 jete nba naujoku birzoje..Lietuva niekada nemokejo ir neturi jokiu sugebejimu atskirti talentus..jie mato tik 2m20cm zmones kaimieciai jibani
2020-01-20
-8
Atsakyti
Cha
Tai gal persilaužimą? Ar Gebenas ilgai laužėsi, kad gavosi daug persilaužymų?
2020-01-20
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.